OnePlusYleinen

Tässä on 26. helmikuuta julkaistava OnePlus Watch 2! OnePlus palaa tyylillä älykellomarkkinoille

OnePlus Watch 2

OnePlus vihjaili jo eilen uudesta älykellojulkaisusta, mutta tänään yhtiö on vahvistanut tarkan julkaisuajankohdan sekä ensimmäiset kuvat. OnePlus Watch 2 julkaistaan MWC-messujen aikana Barcelonassa 26. helmikuuta. Uutuuskello on seuraaja kolmen vuoden takaiselle OnePlus Watch 1 -kellolle.

”OnePlus Watch 1:n jälkeen, kolme vuotta myöhemmin Watch 2 on vihdoin valmis, ja olemme erittäin luottavaisia tähän tuotteeseen. Luottamuksemme perustuu merkittäviin teknologisiin edistysaskeliimme ekosysteemimme kehittämisessä. Älykellokokemus ei ole pelkästään parantunut, vaan myös muuttunut”, sanoi Kinder Liu, OnePlussan operatiivinen johtaja (COO).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellossa on panostettu kestävyyteen, näyttävyyteen sekä akunkestoon, joiden avulla OnePlus pyrkii tarjoamaan tutun Never Settle -filosofian myös älykellojen kategoriassa.

Yhteisön palautteen takia OnePlus piti erityistä huolta suunnitteluvaiheessa siitä, että Watch 2 tarjoaisi poikkeuksellisen käyttökokemuksen lisäksi myös pitkän akunkeston. Jopa 100 tunnin akunkesto Smart Mode -tilassa haastaa OnePlussan mukaan älykellomarkkinat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Watch 2:n kerrotaan olevan suunniteltu huolella, sillä siinä on ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko, ja kellotaulun safiirikristalli tarjoavat ajatonta eleganssia ja kestävyyttä arkikäytössä. OnePlus Watch 2 on tulossa tarjolle kahdessa värivaihtoehdossa, jotka ovat tummanhopea Black Steel ja vaaleanhopea Radiant Steel.

OnePlus ei vielä vahvistanut tarkempia tietoja tulevan älykellon teknisistä ominaisuuksista. Vuotojen mukaan OnePlus Watch 2 tulisi saamaan pyöreän AMOLED-näyttöpaneelin, joka olisi kooltaan 1,43 tuumaa. Kelloon odotetaan Qualcommin kehittämää Snapdragon W5 Gen 1 -järjestelmäpiiriä sekä Googlen suunnittelemaa Wear OS 4 -käyttöjärjestelmää.

Lähde: OnePlussan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

2 Kommenttia

  1. 100h akunkesto kellossa aika pettymys. Huawei akunkesto 14vrk (yli 300h)

    1. 100h Wear OS:ssä on erittäin hyvä. HarmonyOS ei ole vertailukelpoinen toimintojen ja akunkeston saralla.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus