ASUSYleinen

ASUS vahvisti: Uusi Zenfone 11 Ultra julkaistaan 14. maaliskuuta – Hyvästit kompakteille lippulaivoille?

Asus on tänään vahvistanut, että yhtiön uusi Zenfone 11 Ultra -älypuhelin tullaan esittelemään 14. maaliskuuta. Mitään mullistavasti uutta puhelimelta ei kannata odottaa, sillä aikaisempien vuotojen mukaan kyseessä olisi vain uudelleen brändätty ROG Phone 8 Pro -puhelin.

Zenfone 11 Ultra -puhelimen on vahvistettu saavan HyperSteady-videokuvauksen, suuremman akun, ultra-kokoisen näytön sekä kehittyneemmän muotokuvatilan myös videokuvauksen aikana. Asuksen julkaisemat tiedot antavat ymmärtää, että tällä kertaa ei olisi luvassa enää kompaktia Zenfone-puhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ASUS Zenfone 11 Ultra / Kuva: Evan Blass

Tuleva Zenfone 11 Ultra on nähty vuotokuvissa sekä tekniset tiedot ovat vuotaneet useaan kertaan. Muotoiluun on tehty vain pieniä muutoksia, ja suurimmat niistä nähdään väreissä verrattuna ROG Phone 8 Prohon. Kuvissa Zenfone 11 Ultra on nähty peräti viidessä värissä, jotka ovat musta Eternal Black, harmaa Misty Gray, sininen Skyline Blue, oranssi Desert Sienna sekä vihreä Verdure Green.

Vuotanut listaus teknisistä tiedoista myös kertoo Zenfone 11 Ultran saavan samat tekniset tiedot kuin ROG Phone 8 Pro. Puhelimessa on 6,78 tuuman kokoinen AMOLED LTPO -näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus sekä 144 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa Qualcommin uusin Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 16 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku olisi 5500 milliampeeritunnin kokoinen ja se tukee 65 watin tehoista pikalatausta. Myös langaton lataus löytyy 15 watin teholla. Kameroita on takaosassa kolme kappaletta, jotka ovat 50 megapikselin Sony IMX890 -pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 32 megapikselin 3-kertainen telekamera. Etuosassa on 32 megapikselin selfiekamera.

Kaikki viralliset tiedot Zenfone 11 Ultrasta kuullaan kuitenkin jo 14. maaliskuuta.

Lähde: ASUS

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS