GoogleYleinen

Tässä on Google Pixel 8a – Tarkat mallinnuskuvat paljastavat tulevan keskihintaisen Pixelin

Google Pixel 8a

Google julkisti vasta hiljattain uudet huipputason Pixel 8- ja Pixel 8 Pro -älypuhelimet, mutta yhtiön suunnittelupöydällä on jo seuraavan sukupolven laitteet. Yksi näistä on edullisempi Pixel 8a, joka olisi tuttuun tyyliin hieman edullisempi keskihintainen laite. Nyt puhelimesta on vuodettu tarkat CAD-mallinnukseen perustuvat kuvat.

Muotoilun osalta Google tulee luottamaan lähes identtiseen toteutukseen kuin muissakin Pixel 8 -sarjan laitteissa. Pixel 8a on saamassa melko pyöristetyn yleisilmeen. Takaosassa on esillä tuttu leveä, todennäköisesti metallista valmistettu kamera-alue. Kameroita on siinä kaksi ja rinnalla on myös LED-salamavalo. Takaosassa komeilee myös Googlen logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google Pixel 8a

Etuosassa nähdään tasainen näyttöpaneeli, jossa on perinteikkäät kehykset. Täysin symmetriset kehykset eivät ole, sillä näytön alareunassa on paksumpi musta kaistale. Näytön yläreunassa on keskitetysti tehty etukameraa varten reikä.

Pixel 8a:n oikeaan reunaan on tuotu virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet. Vasemmassa reunassa on SIM-korttiluukku. Yläreunassa komeilee yksi mikrofoni ja nähtävästi jonkinlainen 5G-antenni. Alareunassa on kaksi kaiutinritilää sekä USB-C-liitin. Puhelin todennäköisesti valmistettu alumiinikehyksestä ja takaosa saattaa olla muovia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google Pixel 8a

Vuoto mainitsee mitoiksi 152,1 x 72,6 x 8,9 millimetriä. Pixel 8a:n näyttö saattaa olla kooltaan 6,1 tuumaa. Aikaisempien vuotojen mukaan Google käyttäisi puhelimessa Tensor G3 -järjestelmäpiirin karsittua versiota, laitteessa olisi 8 gigatavua RAM-muistia sekä Android 14 -käyttöjärjestelmä.

Pixel 8a saatetaan nähdä markkinoilla tulevina kuukausina, mutta kovin varmoja tietoja tarkasta ajankohdasta ei vielä ole.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google