HonorYleinen

Tässä on julkaisematon Honor X7b – Jälleenmyyjä paljasti lähes kaiken

Honor X7b

Honorin on tiedetty valmistevan uuden Honor X7b -älypuhelimen julkaisua globaaleille markkinoille. Puhelimesta on aikaisemmin paljastunut tietoja sertifioinnista ja kyseessä on tiedetty olevan muunneltu versio Kiinan markkinoilla julkaistusta Honor Play 40 Plus -puhelimesta. Nyt Honor X7b on paljastunut jälleenmyyjän toimesta.

Uzbekistanilainen jälleenmyyjä on lisännyt Honor X7b -puhelimen jo nyt verkkokauppaansa, vaikka puhelinta ei ole virallisesti esitelty. Listaus paljastaa puhelimen tarkat tekniset tiedot sekä kuvat. Hinnaksi kerrotaan noin 188 euroa 8 + 128 gigatavun versiossa ja väriversioita on kolme, jotka ovat vihreä, hopea ja musta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti ja teknisesti Honor X7b on pitkälti sama kuin Honor Play 50 Plus, mutta tällä kertaa järjestelmäpiiri on vaihtunut 4G-versioon, kamerat on päivitetty ja ulkoisessa toteutuksessa kamera-alueen korostus on poistettu.

Honor X7b tarjoaa 6,8 tuuman kokoisen LCD-näyttöpaneelin, jossa on 20:9-kuvasuhde, 850 nitin kirkkaus,  Full HD+ -tarkkuus (2412 x 1080) sekä 90 hertsin virkistystaajuus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista vastaa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, jossa on korkeintaan 4G-tuki. Piiri on valmistettu 6 nanometrin tekniikalla. RAM-muistia puhelimeen on saatu 8 gigatavun verran ja sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Kameroita takaosassa on kolme kappaletta, jotka ovat 108 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Googlen Android 13, jonka päällä hyrrää MagicOS 7.2 -käyttöliittymä. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija sekä 6000 milliampeeritunnin kokoinen akku.

Honor X7b julkaistaan todennäköisesti lähipäivinä.

Lähde: Uzum.uz

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor