Black FridayVerkkokauppa.comYleinen

Verkkokauppa.com julkisti uusia Black Friday -tarjouksia – Tässä on päivitetty listaus

Verkkokauppa.com aloitti eilen Black Friday -kampanjansa, mutta tänään on paljastettu uusia tarjouksia. Tässä artikkelissa olemme päivittäneet tarjoustuotteiden listauksen älypuhelimien, tablettien, älykellojen sekä kuulokkeiden osalta.

Olemme aikaisemmin käyneet läpi myös muiden jälleenmyyjien tarjoamia Black Friday -tarjoustuotteita. Niihin pääsee alapuolella olevien linkkien takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkkokauppa.comin mukaan Black Friday -kampanjan aikana joka päivä kello 9 julkaistaan ”satoja uusia tarjouksia”. Odotettavasti parhaimmat tarjoukset tullaan julkaisemaan vasta ensi viikolla, kun Black Friday on tänä vuonna 24. marraskuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huom: Verkkokauppa.com on yksi harvoista, joka myy edelleen Xiaomin laitteita Suomessa, joista on myös muutamia alennuksia. Emme kuitenkaan listaa Xiaomin laitteita alennuspäivinä, sillä Xiaomi jatkaa toimintaansa avoimesti Venäjällä Ukrainan sodasta huolimatta. Lisätietoja päätöksestä voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

Uusia tarjouksia on saatu puhelimien kohdalla Sonyn valikoimasta, jonka lisäksi mukana on tarjous Pixel 7 Prosta. Tablettien tarjousvalikoima ei ole laajentunut, mutta kellojen osalta mukaan on saatu muutamia uusia malleja. Kuulokelistaus on myös laajentunut Sonyn malleilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alapuolella on lista Verkkokauppa.comin verkkosivuilta löytyvistä Black Friday -tarjouksista. Uudet tarjoukset ovat merkattuna ja niiden alapuolella on vanhat tarjoukset.

Älypuhelimet:

Uudet tarjoukset:

Vanhat tarjoukset:

Tabletit:

Ei uusia tarjouksia.

Vanhat tarjoukset:

Älykellot:

Uudet tarjoukset:

Vanhat tarjoukset:

Kuulokkeet:

Uudet tarjoukset:

Vanhat tarjoukset:

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday