NothingYleinen

Tässä on Nothingin tuleva CMF Phone 1 – ainutlaatuinen ja modulaarinen muotoilu paljastettiin useassa värissä

CMF Phone 1

Nothing tulee esittelemään ensi viikolla ensimmäisen CMF-alabrändiä kantavan älypuhelimensa, jonka virallinen tuotenimi on CMF Phone 1. Kyseessä on edullisemman hintapisteen laite, jossa on kuitenkin yllättävän erikoinen sekä jopa mielenkiintoinen rakenne.

Puhelin tullaan esittelemään nähtävästi neljässä väriversiossa, jotka ovat oranssi, musta, vaaleanvihreä sekä sininen. Rakenne on myös erikoinen, sillä puhelimen takaosassa on yksinkertaisesti ruuveja, joihin voidaan yhdistää erilaisia lisätarvikkeita, kuten pankkikorttipidike. Lisäksi laitteen alareunassa on pyöritettävä rulla, jonka avulla puhelimeen voi yhdistää esimerkiksi telineen tai kaulanauhan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ja mikä tärkeintä: takaosa on irrotettavissa, eli kuoren voi myös itse vaihtaa. CMF Phone 1 on valmistettu pääasiassa muovista.

CMF Phone 1 tulee saamaan Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on adaptiivinen 120 hertsin virkistystaajuus sekä 2000 nitin kirkkaus. Näyttö on odotettavasti 6,7 tuuman kokoinen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi on vahvistettu, että CMF Phone 1 tulee saamaan tehonsa MediaTekin kehittämästä Dimensity 7300 -järjestelmäpiiristä. Samalla se mahdollistaa Bluetooth 5.3-, Wi-Fi 6- ja 5G-yhteydet. RAM-muistia on 8 gigatavun verran, mutta odotettavasti luvassa olisi myös 6 gigatavun versio.

Huhujen mukaan puhelimeen saataisiin myös 128 gigatavun muisti, 50 megapikselin pääkamera sekä toisena kamerana on syvyyssensori. Lisäksi etuosaan odotetaan 16 megapikselin selfiekameraa. Huhut povaavat myös 5000 milliampeeritunnin akkua sekä 33 watin tehoista pikalatausta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

CMF Phone 1:n hinnan odotetaan olevan oin 200 dollaria.

Nothing on samalla vahvistanut myös CMF Watch Pro 2 -älykellon ja CMF Buds Pro 2 -kuulokkeiden muotoilun, joiden kuvat ovat esillä alapuolella.

Lähde: Nothing

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing