OnePlusYleinen

OnePlus Nord 4 esillä kolmessa väriversiossa – Tältä odotettu uutuus näyttää!

Vuodettu kuva OnePlus Nord 4 -puhelimen väriversioista.

Jo aikaisemmin nettiin vuodettiin live-kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta OnePlus Nord 4 -älypuhelimesta, mutta nyt X-palvelussa on jaettu myös ensimmäinen viralliselta vaikuttava markkinointikuva laitteesta.

OnePlus Club -käyttäjän jakama markkinointikuva OnePlus Nord 4 -puhelimesta esittelee kolme väriversiota. Värit ovat perinteikkäät musta sekä vihreä. Lisäksi hopeisessa väriversiossa on erilainen tekstuuri tuoden enemmän uniikkia muotoilua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodettu kuva OnePlus Nord 4 -puhelimen väriversioista.

Kaikissa väriversioissa on kaksisävyinen viimeistely, eli nähtävästi alaosa on kauttaaltaan mattapintaista metallia ja yläosassa olisi kiiltävää lasia tai muovia. Aikaisemmin vastaavaa toteutusta ei ole OnePlussan puhelimissa nähty, mutta ratkaisu on tuttu muutaman vuoden takaisista Googlen Pixel-puhelimista.

Kuva vahvistaa myös aikaisemmat live-vuotokuvat. Laitteen yläreunassa on kaksi kameraa, joiden rinnalla on kaksi LED-salamaa. Kameroiden alue on valmistettu todennäköisesti lasista, joten täysin metallisesta laitteesta ei ole kyse. Vastaavaa metallista puhelinta ei ole OnePlussalta vuosiin enää nähty, ja OnePlus 5 taisikin olla viimeinen laatuaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen etuosassa on tasaisilla kehyksillä varusteltu näyttöpaneeli, jossa on yläreunassa etukamera keskitetysti. Kuvat vahvistavat myös näyttöön olevan integroidun sormenjälkilukijan. Kuvien perusteella puhelimen vasemmassa reunassa on OnePlussalle tyypillinen Alert Slider -tilakytkin ja oikeassa reunassa on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Yläreunaan on asetettuna mikrofoni, infrapunalähetin sekä reikä kaiutinta varten. Alareunassa nähdään kaiutinritilä, USB-C-liitin, mikrofoni sekä SIM-korttiluukku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodot ovat myös kertoneet puhelimen teknisistä tiedoista. Näyttö on 6,74 tuumaa ja siinä on 1,5K-tarkkuus. Virkistystaajuus yltää 120 hertsiin ja kirkkaus 2150 nitiin. Tehoista vastannee Snapdragon 7+ Gen 3 -järjestelmäpiiri. Akun kooksi mainitaan 5500 milliampeerituntia ja latauksesta vastaa 100 watin langallinen pikalaturi.

Nord 4:n takaosassa on vuodon mukaan 50 megapikselin pääkamera ja 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosassa on 16 megapikselin selfiekamera. Puhelimeen odotetaan myös stereokaiuttimia, Wi-Fi 6- ja Bluetooth 5.4 -yhteyksiä sekä OxygenOS 14 -käyttöliittymää. Huhussa päivityslupaukseksi mainitaan 3 + 4 vuotta.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus