OnePlusYleinen

Tässä on OnePlus Nord N20 SE – näin ”hidasta” puhelinta OnePlussalta ei ole hetkeen nähty

OnePlus Nord N20 SE

OnePlus on julkistamassa uuden OnePlus Nord N20 SE -älypuhelimen valituille markkinoille. Kyseessä on mielenkiintoinen uutuus, sillä laite on yksi yhtiön hitaimmista puhelimista vuosiin. Nyt uutuuspuhelin on paljastunut jo OnePlussan omasta AliExpress-kaupasta.

OnePlus Nord N20 SE on valmistettu muovista ja se on suunnattu erittäin edulliseen hintapisteeseen. Laitteesta on kaksi väriversiota, jotka ovat sininen Blue Oasis sekä musta Celestial Black.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord N20 SE

Puhelimessa on kookas 6,56 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on paksut kehykset ja etukameraa varten tehty lovi. Näytössä on 1612 x 720 pikselin tarkkuus sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Helio G35 -järjestelmäpiiri, joka on valmistettu 12 nanometrin prosessilla ja siinä on korkeintaan tuki 4G-yhteyksille.

RAM-muistia on tarjolla 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on tarjolla 64 gigatavua. OnePlus on varustellut puhelimen kuitenkin muistikorttipaikalla, jolla voidaan laajentaa sisäistä tallennustilaa. OnePlus Nord N20 SE -puhelinta voisi kutsua OnePlussan hitaimmaksi puhelimeksi vuosiin, sillä laitteessa ei ole 5G-yhteyksiä, korkeaa virkistystaajuutta tai nopeaa järjestelmäpiiriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord N20 SE

OnePlus on varustellut puhelimen myös 5000 milliampeeritunnin akulla, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta 33 watin teholla. Kameroita laitteen takaosassa on kaksi, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etuosassa on yksi 8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

OnePlus Nord N20 SE

Puhelimessa on kylkeen sijoitettu sormenjälkilukija, mutta perinteisestä kuulokeliittimestä on päätetty karsia. OnePlus Nord N20 SE -puhelimessa kerrotaan olevan myös stereokaiuttimet sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä OxygenOS 12.1 -käyttöliittymällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin on listattu OnePlussan virallisessa kaupassa AliExpressissä, jossa puhelimen hinnaksi kerrotaan 4+ 64 gigatavun versiossa 187 euroa. Toistaiseksi on epäselvää tullaanko OnePlus Nord N20 SE julkaisemaan Euroopassa.

OnePlus Nord N20 SE

OnePlus Nord N20 SE

Lähde: AliExpress

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus