MotorolaYleinen

Julkaisematon Motorola Edge 2022 kuvavuodon kohteena – saamassa MediaTekin uuden järjestelmäpiirin

Motorola Edge 2022.

Motorolan tulevasta Motorola Edge 2022 -älypuhelimesta on vuodettu väitetysti ensimmäisiä virallisia kuvia. Vuotajana on ollut alalla tunnettu OneLeaks. Jo aikaisemmin maaliskuussa toinen tunnettu vuotaja Evan Blass kertoi kolmesta Motorolan työstämästä älypihelimesta, jotka tuolloin tunnettiin koodinimilillä Frontier, Miami ja Dubai+. Näistä Frontier-mallinimi on todennäköisesti Motorola Edge 30 Ultra ja Miami-mallinimi voisi viitata Motorola Edge 30 Lite/Edge 30 Fusion -älypuhelimeen. Jäljelle jäävä Dubai+ -olisi siis Motorola Edge 2022 -älypuhelimen koodinimi.

Motorola Edge 2022 muistuttaa hyvin paljon aiemmin tänä vuonna julkaistua Motorolan Edge 30 -älypuhelinta. Etupuolella selfiekamera on sijoitettu reikään näytön keskelle. Edge 2022 -puhelimen ala- ja yläreunat ovat symmetrisiä keskenään.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takakameroita näyttäisi olevan kolme kappaletta ja kuvien perusteella kamerat ovat hieman kohollaan kamerakehyksestä. Puhelimen pohjasta löytyy USB-C-latausliitin, paikka SIM-kortille sekä kaiutin. Virtapainike ja äänenvoimakkuuden säätöpainikkeet on sijoitettu puhelimen oikealle kyljelle. Edge 2022 -älypuhelimen sormenjäljenlukija sijainnee näytön alla. Puhelimessa ei ole kuvien perusteella 3.5 millimetrin kuulokeliitäntää.

Motorola Edge 2022 huhutut tekniset tiedot

Motorola Edge 2022 saanee Full HD+ -tarkkuuteen yltävän 6,5 tuuman kokoisen AMOLED-tekniikkaan perustuvan näyttöpaneelin, joka tukee 144 hertsin virkistystaajuutta. Sisäänsä Edge 2022 saa huhujen mukaan MediaTekin  järjestelmäpiirin, jonka mallinumero on MT6879. Todennäköisesti kyseessä on hiljattain julkaistu Dimensity 1050.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelin saanee 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia ja 128 tai 256 gigatavua tallennustilaa. Akun kooksi on huhuttu 6000 milliampeerituntia. Akun latauksen tehosta ei ole tarkempaa tietoa. Puhelimen koot ovat 160.8 x 74.2 x 8.2 millimetriä.

Motorola Edge 2022 -älypuhelimen pääkamera on tarkkuudeltaan 50 megapikseliä ja se olisi varustettu OIS-tuella. Pääkameran kaveriksi taakse on sijoitettu 13 megapikselin laajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera. Etupuolelta löytyy 32 megapikselin selfiekamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen odotetaan huhuissa saavan tuen Motorolan stylus-kynälle. Motorola Edge 2022 -puhelimen julkaisu tapahtunee kolmannen vuosineljänneksen aikana.

Lähde: PriceBaba Daily

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola