NothingYleinen

Tässä ovat 159 euron hintaiset Nothing Ear (2) -kuulokkeet – tuttu läpinäkyvä muotoilu, parempi äänenlaatu ja personoidumpi kokemus

Nothing Ear (2)

Nothing on julkistanut nyt toisen sukupolven täyslangattomat Nothing Ear (2) -kuulokkeensa. Uutuuskuulokkeet seuraavat menestystä niittäneitä Nothing Ear (1) -kuulokkeita, joita on myyty julkaisun jälkeen globaalisti yli 600 000 kappaletta. Uutuusversiossa on päivitetty niin äänenlaatua kuin yleistä kokemusta.

”Olemme innoissamme esitellessämme Ear (2) -kuulokkeet merkittävänä päivityksenä Ear (1) -debyyttituotteellemme, jota myyntiin yli 600 000 kappaletta. Ear (2):ssa olemme suunnitelleet kaiken uudelleen alusta alkaen ja hyödynnämme huipputeknologiaa äärimmäisen henkilökohtaisen kuuntelukokemuksen luomiseksi”, kommentoi Nothingin toimitusjohtaja sekä perustajajäsen Carl Pei.

LUE MYÖS: Testissä Nothing Ear (2) – erinomainen päivitys äänenlaatuun ja ominaisuuksiin

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear (2) -kuulokkeet tarjoavat tutun läpinäkyvän muotoilun. Kuulokkeet itsessään painavat vain 4,5 grammaa ja latauskotelo painaa 51,9 grammaa. Kuulokkeisiin on saatu IP54-luokituksen mukainen roiskevedenkestävyys ja latauskotelossa on IP55-luokitus.

Nothing Ear (2) pitää sisällään 11,6 mm dynaamisen kaiutinelementit, jotka on kustomoitu Nothingille. Äänen luvataan tarjoavan syvän ja tehokkaan basson, mutta myös kirkkaat korkeat tasot. Nothing on toteuttanut myös uuden kaksikammioisen muotoilun, jonka luvataan omalta osaltaan parantavan yleistä äänenlaatua tasaisemman ilmavirran ansiosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on Hi-Res Audio -sertifikaatti sekä LHDC 5.0 -teknologia. Mukaan on saatu myös käyttäjän henkilökohtainen ääniprofiili, joka toteutetaan kuulotestin perusteella. Nothing Ear (2) pystyy tämän perusteella säätämään taajuuskorjaimen asetukset optimaalisen äänenlaadun saavuttamiseksi.

Puheluita ajatellen kuulokkeisiin on saatu Clear Voice -teknologia, joka vähentää taustamelua puheluissa. Tuettuna on myös aktiivinen taustamelunvaimennus aina 40 desibeliin asti. Lisäksi mukana on yksilöllinen melunvaimennus, joka on toteutettu mittaamalla käyttäjän korvakäytävän muoto erillisen testin avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nothing Ear (2) -kuulokkeissa on myös tuki kahdelle laitteelle samanaikaisesti. Tuettuna on Android-laitteilla Fast Pair sekä Windows-laitteilla Swift Pair, jotka helpottavat yhdistämistä uusiin laitteisiin. Kuulokkeiden ohjaus tapahtuu varressa olevalla puristuksiin perustuvalla toteutuksella.

Kuulokkeiden akku on kooltaan 33 milliampeerituntia ja latauskotelossa on 485 milliampeeritunnin akku. Akunkesto on 36 tuntia latauskotelon kanssa ilman melunvaimennusta. Tuettuna on myös pikalataus langallisesti, joka tarjoaa 10 minuutin latauksella 8 tunnin käyttöajan. Nothing Ear (2) tukee myös langatonta latausta 2,5 watin teholla.

Nothing Ear (2) -kuulokkeita voidaan hallita suoraan Nothing Phone (1) -puhelimesta tai kolmannen osapuolen laitteilla Nothing X -sovelluksen kautta. Sovellus on tarjolla Google Play -kaupan ja Apple App Store -kaupan kautta.

Suomessa Nothing Ear (2) -kuulokkeet tulevat myyntiin 159 euron suositushinnalla valkoisessa väriversiossa. Myynti alkaa 22. maaliskuuta Nothingin omien sivujen kautta ja 28. maaliskuuta yleisesti jälleenmyyjien kautta.

Lähde: Nothingin tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing