Black FridayYleinen

Tässä ovat Elisan, Telian ja DNA:n parhaat Black Friday -puhelintarjoukset

Useat jälleenmyyjät ovat ilmoittaneet Black Friday -tarjouksistaan jo hyvissä ajoin sekä myynyt tuotteita alennettuun hintaan koko viikon ajan. Muun muassa operaattorit Elisa, DNA ja Telia ovat julkaisseet jo alkuviikosta tarjouksensa, ja tässä artikkelissa käymme läpi kunkin operaattorin parhaat älypuhelintarjoukset.

Elisan Black Friday -tarjouksista löytyy useampia mielenkiintoisia älypuhelimia. Alapuolella on listaus ja linkit tarjouksien tuotesivuille. Mielenkiintoisia tarjouksia ovat muun muassa Huawei P30, Honor View20 sekä Nokia 9 PureView, joista kaikkien hinnoista on otettu 200 euroa pois. Kaikista suurimman alennuksen Elisa on laittanut iPhone XS -puhelimelle, jonka hintaa on tiputettu jopa 380 eurolla. Lisäksi Sonyn huippupuhelimilla, eli Xperia 1- ja Xperia 5 -malleilla on selvät alennukset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki Elisan Black Friday- tarjoukset löydät tämän linkin takaa.

Elisa:

Telialla monet tarjoukset ovat myös hyvin vastaavia kuin Elisalla. Eroavaisuuksia kuitenkin tarjousvalikoimasta löytyy. Esimerkiksi Galaxy S10e maksaa 200 euroa normaalia vähemmän ja iPhone XR -puhelimen voi saada nyt 649 euron hintaan. Alapuolella on listaus Telian parhaista puhelintarjouksista.

Kaikki Telian Black Friday- tarjoukset löydät tämän linkin takaa.

Telia:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myöskin DNA on jo laittanut älypuhelimia alennukseen alkuviikosta. Valikoimassa on useita samoja tarjouksia kuin muillakin jälleenmyyjillä, mutta myös DNA:lla on omia mielenkiintoisia tarjouksia. Esimerkiksi Honor 20 Lite on vielä edullisempi kuin muilla sekä Huawein yksi halvimmista puhelimista, eli Huawei Y5 2019 on normaaliakin edullisempi. Lisäksi DNA on laittanut Xiaomin puhelimia alennukseen sekä OnePlussan alkuvuoden huippupuhelin on jopa 150 euroa normaalihintaa edullisempi.

Kaikki DNA:n Black Friday- tarjoukset löydät tämän linkin takaa.

DNA:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday