Yleinen

Tässä ovat Facebookin odotetut älylasit! Ray-Ban Stories -lasit maksavat 329 euroa

Facebook on julkaissut tänään ensimmäisen sukupolven Ray-Ban Stories -älylasinsa, jotka ovat kehitetty yhteistyössä EssilorLuxottican kanssa. Uudet älylasit antavat käyttäjälleen uuden tavan taltioida kuvia, videoita sekä jakaa seikkailut ystävien kanssa.

Ray-Ban Stories -älylasit tulevat saatavilla valikoiduilla markkinoilla, joita ovat Yhdysvallat, Australia, Kanada, Irlanti, Italia sekä Iso-Britannia. Hintaa laseilla on 299 dollaria tai Euroopassa 329 euroa. Ray-Ban Stories ovat saatavilla 20 eri versiossa, joita ovat muun muassa Wayfarer, Wayfarer Large, Round ja Meteor. Lisäksi valittavissa on viisi eri väriversiota sekä laajavalikoima linssejä, joista voi valita itselleen sopivan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ray-Ban Stories

Ray-Ban Stories

Laseissa on kaksi integroitua 5 megapikselin tasoista kameraa, joilla voidaan tallentaa Facebookin mukaan elämän hetket sellaisina kuin ne tapahtuvat käyttäjän näkökulmasta. Ray-Ban Stories -älylaseilla on mahdollista taltioida jopa 30 sekunnin mittaisia videoita laseissa olevan painikkeen avustuksella tai vaihtoehtoisesti äänikomennoilla Facebook Assistantin avustuksella.

Facebook on laittanut lasien etupuolelle LED-merkkivalon, joka osoittaa läheisille ihmisille, kun valokuvia tai videoita kuvataan. Älylaseissa kerrotaan olevan myös kaiuttimet sekä kolme mikrofonia, joiden avulla saadaan aikaiseksi laadukas äänenlaatu ja taltioitua rikkaampi ääni. Lisäksi älylaseissa on taustamelun vaimennusalgoritmi, joka parantaa äänenlaatua esimerkiksi puheluita puhuttaessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ray-Ban Stories -älylasit yhdistetään uuden Facebook View -sovelluksen kanssa, jonka kautta on mahdollista jakaa videot ja kuvat ystävien ja seuraajien kanssa. Facebook View on saatavilla Android- ja iOS-käyttöjärjestelmille ja sen avulla voidaan helposti muokata älylaseilla taltioitua sisältöä.

Facebook on kertonut suunnitelleensa uutuuslasit alusta asti yksityisyyttä ajatellen ja mukaan on saatu lukuisia sisäänrakennettuja ominaisuuksia, jotka tarjoavat mielenrauhan laitteen omistajille ja sivullisille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Alapuolella on Facebookin julkaisemia videoita, joita älylaseilla on kuvattu.

Lähde: Facebook

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen