AppleYleinen

Applen kaikkien iPhone 13 -puhelimien väri- ja muistiversiot paljastuivat jälleenmyyjän toimesta

Kuva: Macrumors

Applen odotettuun iPhone 13 -puhelimien julkaisuun on enää alle viikko aikaa, mutta tulevista julkaisuista tiedetään jo nyt varsin paljon. Tällä kertaa ukrainalainen jälleenmyyjä on paljastanut sivuillansa kaikkien iPhone 13 -mallien väri- ja muistiversiot.

Jälleenmyyjän listaus ei valitettavasti paljasta kuvia tai mitään kattavampi teknisiä tietoja tulevista puhelimista. Väri- ja muistiversiot huomasivat ensimmäisenä 91mobiles.com-sivusto.

Apple tulee tarjoamaan iPhone 13- ja iPhone 13 mini -puhelimia kuudessa väriversiossa, jotka ovat jälleenmyyjän mukaan musta, sininen, violetti, pinkki, valkoinen sekä punainen Product RED. iPhone 13 mini on tarjolla 64 tai 128 gigatavun muistiversioissa sekä iPhone 13 -perusmalli on tarjolla 128 tai 256 gigatavun versioissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iPhone 13 Pro- ja iPhone 13 Pro Max -puhelimet ovat tulossa tarjolle neljässä väriversiossa, jotka olisivat musta, hopea, kulta sekä pronssi. Apple julkistanee iPhone 13 Prosta 128 ja 256 gigatavun muistiversiot, mutta iPhone 12 Pro Maxista olisi ainakin 256 ja 512 gigatavun muistiversiot.

Vaikka listausta voidaan pitää jokseenkin luotettavana lähteenä, niin tietoja ei vielä kannata ottaa vastaan täytenä totuutena. Applella saattaa olla puhelimista useampiakin muistiversioita, joita jälleenmyyjä ei ole vielä listannut.

Huhujen mukaan iPhone 13 -sarjan puhelimet olisivat maltillisia päivityksiä, joissa on mahdollisesti aikaisempaa pienempi lovi näytön yläreunassa. Puhelimiin on odotettu parannuksia kameroihin koko malliston laajuisesti, mutta myös suurempia akkuja. Puhelimissa on suurella todennäköisyydellä myös A15 Bionic -järjestelmäpiiri sekä Pro-versioihin odotetaan suurempia muistiversioita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimien julkaisu tapahtuu ensi viikolla 14. syyskuuta kello 20.00 Suomen aikaan.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple