SamsungYleinen

Tässä ovat Galaxy S23 -puhelimien erikoisvärit – saataville vain Samsungin omaan verkkokauppaan

Samsungin uudet Galaxy S23 -sarjan älypuhelimet julkaistiin tänään. Kaikki kolme puhelinta tulevat saataville yleisesti neljässä väriversiossa, jotka ovat musta, valkoinen, vihreä sekä violetti. Näiden värien rinnalla Samsung tulee tarjoamaan myös neljä erikoisväriä, jotka ovat saatavilla ainoastaan Samsungin oman verkkokaupan kautta.

Yleisesti kaikkien jälleenmyyjien kautta Suomessa myyntiin saadaan neljä pääväriä, jotka ovat musta, valkoinen, vihreä sekä violetti. Samsungin omasta verkkokaupasta Galaxy S23 -sarjan puhelimet pystyy tilaamaan myös erilaisissa väreissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kaikki Galaxy S23 Ultra tulee saataville vaaleansinisenä, harmaana, limenvihreänä ja punaisena. Galaxy S23- ja Galaxy S23+ -mallien erikoisvärit ovat limenvihreä sekä harmaa.

Erikoisvärit eivät ole millään tasolla harvinaisia Samsungilta, sillä vastaavaa strategiaa yhtiö on käyttänyt aikaisemminkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin mukaan verkkokaupan kautta tilatut erikoisväriversiot vaativat erikoistuotantoa. Tämän takia niiden toimitusaika on pidempi. Samsungin oman verkkokaupan kautta tilattaessa puhelimia ei siis saa käsiinsä vielä 2. helmikuuta, kuten muita väriversioita. Erikoisvärit ovat saatavilla kaikista muistiversioista, joten ne eivät rajoitu vain tiettyihin malleihin.

Teknisesti erikoisvärit ovat samanlaisia kuin perusvärit, joten muutoksia ei ole saatu. Tarkemmin Galaxy S23- ja Galaxy S23+ -puhelimiin voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa ja Galaxy S23 Ultraan vastaavasti tämän linkin takaa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung