GiganttiSingles’ DayYleinen

Tässä ovat Gigantin parhaat Singles’ Day -tarjoukset puhelimista, tableteista, kuulokkeista ja älykelloista

Kuva: Gigantti

Singles’ Day on täällä ja se tuo mukanaan tarjoustuotteita useiden jälleenmyyjien toimesta. Kyseessä suurimpiin alennuspäiviin lukeutuva kampanjapäivä, jota seuraa parin viikon päästä Black Friday. Gigantilla on myös tarjousvalikoimassaan muutamia mielenkiintoisia tuotteita. Olemme tässä artikkelissa listanneet parhaat tarjoukset puhelimista, tableteista, kuulokkeista sekä älykelloista.

Älypuhelimien osalta Gigantilla ei ole tarjottavanaan kovinkaan mielenkiintoisia tarjouksia. Esimerkiksi Nokia G21 -puhelimesta saa 50 euroa hinnasta pois, eli hinta on 149 euroa. Galaxy A23 5G -puhelimen voi hankkia 199 eurolla, joten hinnasta saadaan myös 50 euroa pois.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yksi varteenotettavista tarjouksista on Galaxy S22, jonka voi hankkia 699 euron hintaan. Myös OnePlus 10T -puhelimen hinnasta on saatu 100 euroa pois. Toki vastaavia tarjouksia on kaikista puhelimista jo nähty aikaisemminkin, joten Singles’ Day -päivää varten tarjoukset ovat melko olemattomia.

Älypuhelimet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tableteista on myös saatu tarjoukseen muutamia laitteita. iPad-tabletin pystyy hankkimaan 50 euron alennuksella. Lisäksi Lenovo Tab M10 FHD Plus -tabletin saa jopa 70 euron alennuksella. Samsungin valikoimasta tarjoukseen on saatu Galaxy Tab A7 Lite, joka tarjoaa lähtötason ominaisuudet jopa 80 euron alennuksella hinnan asettuessa edullisimmillaan 99 euroon. Myös Galaxy Tab S7 FE -tabletin pystyy hankkimaan 399 euron hinnalla, joten hinnasta saadaan pois 221 euroa.

Tabletit:

Älykellojen osalta ei myöskään suuria alennuksia tällä kertaa ole tarjolla. Applen kelloista tarjotaan lisähyvityksiä, mutta todelliset alennukset puuttuvat. Osa tarjouksista on myös vain Gigantin klubilaisille.

Varteenotettavia tarjouksia nähdään Galaxy Watch 4 Classic -kellosta, jonka voi hankkia Bluetooth-versiona puoleen hintaan, eli 199 eurolla. Lisäksi valikoimassa on 66 eurolla Amazfit GTS 2 mini, jonka hinnasta on lähtenyt kolmannes. Yksi parhaimmista alennuksista on 599 eurolla Garmin Fenix 7S, jonka hinta on tippunut 150 eurolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellot:

Kuulokkeiden osalta ei ole kovin erikoisia tarjouksia myöskään. Silmiin pisti Jaybird Vista 2 -kuulokkeet 88 eurolla, sillä hinnasta on saatu pois 81 euroa. Lisäksi Jabra Elite 7 Pro -kuulokkeet maksavat 129 euroa normaalin 199 euron sijasta.

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Gigantti