Singles’ DayYleinen

Tässä ovat Verkkokauppa.comin parhaimmat Singles’ Day -tarjoukset puhelimista, tableteista, kuulokkeista ja älykelloista

Kuva: Verkkokauppa.com

Kävimme jo erillisessä artikkeli läpi Gigantin parhaimmat Singles’ Day -tarjoukset, ja nyt tarkastellaan Verkkokauppa.comin tarjouksia. Myöskään Verkkokauppa.com ei pääse yllättämään tarjouksillaan, vaan tarjolla on melko maltillinen määrä alennettuja tuotteita, mutta myös minimaalisia alennuksia.

Verkkokauppa.comissa Singles’ Day -kampanja kestää 13. marraskuuta kello 23.59 asti.

Puhelimien osalta silmiin pisti Poco X4 Pro, jonka hinnasta on saatu pois 50 euroa. Hintaa puhelimella on 249 euroa, joka on hyvä hinta SuomiMobiilinkin testissä pärjänneestä puhelimesta. Verkkokauppa.com tarjoaa myös 150 euron alennusta Samsungin uudesta Galaxy Z Flip 4 -puhelimesta, mutta vastaavia tai jopa parempia tarjouksia laitteesta on nähty aikaisemminkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi puhelintarjouksista mainittavan arvoisia ovat Realme GT 2 -puhelin 499 euron hinnalla sekä OnePlus Nord CE 2 -puhelin 269 euron hinnalla.

Älypuhelimet:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tableteista tarjoukseen on saatu ainoastaan yksi Lenovon laite. Kyseessä on 5G-yhteyksillä varusteltu Lenovo Tab P11, jonka hinnasta on lähtenyt 150 euroa. Hintaa tabletilla on enää 299,99 euroa. Kyseessä on erityisesti perustason viihdekäyttöön tablettia etsivälle hyvän tason Android-laite.

Tabletit:

Älykelloista yksi mainittava tarjous on Honor Watch GS 3 -älykello, jonka hinnasta on lähtenyt 50 euroa. Nyt hintaa on enää 199 euroa normaalin 249 euron sijasta. Kyseessä on tyylikkyyteen keskittyvä perusominaisuudet mukanaan tuova kello. Verkkokauppa.com tarjoaa myös Garmin Fenix 7S -kelloa 150 euron alennuksella sekä Fitbit Versa 2 -kelloa 55 euron alennuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykellot:

Kuulokkeita alennukseen on saatu vain muutamia, joista varteen otettavat ovat varmasti JBL Live Free NC+ 39,99 euron hinnalla sekä Happy Plugs Air 1 Play 30 euron hinnalla.

Kuulokkeet:

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Singles’ Day