HuaweiIntexJollaLGMWCOPPOSailfish OSSamsungSonyTeknologiaXiaomiYleinenZTE

Tässä ovat MWC-messujen julkistustilaisuuksien aikataulut

mwc-bandeauMobile World Congress -messut alkavat olla jo hyvin lähellä, sillä ovet messuille aukeavat jo heti maanantaina 22.2.2016. Monet laitevalmistajat ottavat kuitenkin varaslähdön ja julkaisevat uudet lippulaivalaitteensa jo huomenna. Tähän joukkoon lukeutuvat muun muassa Samsung, LG ja Huawei.

Tässä artikkelissa käyn tuttuun tapaan mielenkiintoiset lehdistötilaisuudet läpi ja paikat, joista tilaisuutta voi mahdollisesti seurata. Ensimmäinen julkistustilaisuus on jo heti tänään, kun Alcatel tulee julkaisemaan uusimmat puhelimensa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


20.2.2016

Alcatel

alcatel_boom_your_reality

Alcatel tulee avaamaan MWC -messujen julkistukset omilla tuotteillaan jo heti tänään. Yhtiöltä odotetaan monia uusia Android -laitteita sekä ainakin yhtä Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmällä toimivaa lippulaivapuhelinta.

Alcatelin tilaisuus on myöhemmin tänään, eikä tilaisuudesta ole tulossa livelähetystä, mutta uutuuksista voit tulla myöhemmin lukemaan SuomiMobiilin sivuilta.

 

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


 21.2.2016

Huomenna sunnuntaina on mitä luultavammin vilkkain ja mielenkiintoisin päivä, sillä monet suuret valmistajat tulevat julkaisemaan uudet lippulaivapuhelimensa.

lg-g5-save-dateLG

LG tulee pitämään lehdistötilaisuutensa kello 15.00 Suomen aikaa, jolloin yhtiön tiedetään julkaisevan uuden LG G5 -lippulaivapuhelimen. Puhelin tulee olemaan monelta osin hyvin mielenkiintoinen, sillä sen tiedetään olevan hyvin erilainen, kuin aiemmat LG:n lippulaivapuhelimet. LG G5 huhuja ja uutisia löydät täältä. Julkistustilaisuutta voi seurata reaaliajassa LG Mobile Global YouTube -kanavalta.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei

huawei_matebookSamaan aikaan LG:n kanssa Huawei pitää oman lehdistötilaisuutensa kello 15.00 Suomen aikaa. Huawein on huhuttu julkaisevan uuden MediaPad T2 10.0 Pro -tabletin sekä mahdollisesti MateBook 2-in-1 -laitteen. Huhuissa on myös ollut, että Huawei saattaisi julkaista uuden P9-lippulaivapuhelimenkin. Huawei uutisiamme voi seurata täältä. Lehdistötilaisuudesta ei ole tulossa näillä näkymin livelähetystä, mutta uutuuksista kerrotaan Huawei Device Twitter-tilillä.

PÄIVITYS: Huawein tilaisuuden voit katsoa livelähetyksenä täältä: http://huaweimwc16.com/ 

ZTE.MWC2016ZTE

Vain hieman LG:n ja Huawein jälkeen lavalle astuu ZTE. Tilaisuuden anti on pysynyt erinomaisesti salassa, sillä yhtiön laitteista ei ole huhuttu ollenkaan. Tilaisuus alkaa kello 16.30 Suomen aikaa, mutta tietoa siitä, että voiko tilaisuutta seurata livenä jostain, ei ole.

 

 

 

 

 

Samsung.mwc2016Samsung

Samsungin tilaisuus on ehkä MWC-messujen odotetuimpia. Tilaisuus sijoittuu illalle ja se alkaa 20.00 Suomen aikaa. Samsungin odotetaan julkaisevan uudet Galaxy S7 ja Galaxy S7 edge -puhelimet. Tilaisuuden antimiin odotetaan kuuluvan myös erilaisia puettavaa elektroniikkaa. Kaikki huhut ja uutiset Samsungin uusista tuotteista löydät täältä ja tilaisuutta voi seurata suorana täältä.

 


22.2.2016

Mobile World Congress -messut avaavat ovensa maanantaina 22.2., joka on sunnuntain tapaan hyvin vauhdikas päivä. Maanantaina omia tuotteitaan esittelee Sony ja MWC -messujen aikana lisäksi myös monet pienemmät kiinalaiset valmistajat esittelevät uusia laitteitaan.

Sony

Sony-MWC-2016-February-22Sonyn lehdistötilaisuus alkaa aamulla kello 9.30 Suomen aikaa. Sonyn uutuuslaitteista ei vielä tiedätä juurikaan. Tilaisuuden livelähetyksestä ei toistaiseksi ole tietoa, mutta päivitämme artikkelia myöhemmin, jos tilaisuus lähetetään suorana.

Gionee

gionee_s8_inviteGionee tulee pitämään oman tilaisuutensa myös maanantaina. Tilaisuus on Suomen aikaa kello 15.00, mutta tilaisuutta tuskin lähetetään suorana.


23.2.2016

OPPO

wow_the_world_oppoKiinalainen OPPO tulee pitämään myös oman tilaisuutensa MWC-messuilla. Tilaisuus on tiistaina 23.2., mutta tarkkaa ajankohtaa ei ole tiedossa. OPPO voi hyvin esitellä uuden Find 9 -lippulaivapuhelimensa. Tulemme uutisoimaan myös OPPO:n uutuuksista sivuillamme, joten kannattaa pysyä kuulolla.


24.2.2016

Xiaomixiaomi_mi5_mwc

Ensi viikon keskiviikkona on Xiaomin vuoro esitellä uusinta Mi 5 -puhelinta suurelle yleisölle. Tilaisuutta voi seurata suorana täältä.

 

 

 

 

ZOPO

Speed-8-ID-RevealZopo on jo pitkään kiusannut uudella Zopo Speed 8 -huippupuhelimella. Laitteesta tiedetään jo lähes kaikki. Speed 8 -puhelimeen voit tutustua yhtiön lukuisissa lehdistötiedotteissa täällä.


Muita huomioitavia MWC-messujen aikana

Messujen kestosuosikkeja ovat olleet viime vuosina Huawei, Acer, LG, BlackBerry, Lenovo, Microsoft, Sony, Dell, ZTE, Qualcomm, HTC, HP ja Nokia, mutta ajat ovat muuttuneet ja näiden rinnalle on noussut lukuisia pieniä aasialaisia merkkejä.

Nyt messuille osallistuu muun muassa myös Intex, OPPO, Gionee, Solid, BQ, Obi Worldphone, Zopo ja muita satoja yrityksiä.

Jolla on messuilla yhdessä Intexin kanssa ja yhtiöiden tiedetään esittelevän maailman ensimmäisen Sailfish OS 2.0 -älypuhelimen, jonka tiedetään jäävän vain Intialaisten herkuksi.

Myös Nokia on paikalla, mutta yhtiöltä ei odoteta uusia laitteita vaan uutuudet keskittyvät vain Nokia Networksiin. Myös Bittium on mukana messuilla, jota huhuttiin Nokia kumppaniksi.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei