SamsungYleinen

Tässä ovat Samsung Galaxy Z Flip 6- ja Galaxy Z Fold 6 -puhelimien erikoisvärit – saatavilla vain suoraan Samsungilta

Samsung Galaxy Z Flip 6:n erikoisvärit.

Samsung on julkaissut tuttuun tyyliin uusista Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimistaan yleisesti saataville tulevia värejä, mutta myös muutaman värin, jotka ovat saatavilla vain Samsungin oman verkkokaupan kautta.

Galaxy Z Flip 6 tulee yleisesti saataville jälleenmyyjien kautta neljässä värissä, jotka ovat hopea, sininen, keltainen ja mintunvihreä. Samsungin omasta verkkokaupasta puhelimen saa myös mustana, valkoisena ja persikan värisenä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vastaavasti Samsung esitteli Galaxy Z Fold 6 -puhelimen kolmessa perusvärissä, jotka ovat hopea, tummansininen sekä pinkki. Samsungin omasta verkkokaupasta puhelimen saa myös mustana sekä valkoisena.

Hintaeroa erikoisväreillä ei ole, vaan niitä ei vaan ole haluttu tuoda myyntiin laajasti. Erikoisvärit eivät ole millään tasolla harvinaisia Samsungilta, sillä vastaavaa strategiaa yhtiö on käyttänyt aikaisemminkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsungin mukaan verkkokaupan kautta tilatut erikoisväriversiot vaativat erikoistuotantoa. Tämän takia niiden toimitusaika voi olla pidempi. Samsungin oman verkkokaupan kautta tilattaessa puhelimia ei välttämättä saa käsiinsä samaan aikaan kuin muita väriversioita.

Teknisesti erikoisvärit ovat samanlaisia kuin perusvärit, joten muutoksia ei ole saatu. Tarkemmin Galaxy Z Fold 6 -puhelimeen voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimeen vastaavasti tämän linkin takaa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung