AndroidOnePlus

Tässä se nyt on – OnePlus 3 julkaistiin virallisesti

OnePlus.3.3OnePlus on ollut jo useiden viikkojen ajan otsikoissa tulevan OnePlus 3 -puhelimen takia. Puhelimesta on kuultu monenlaisia huhuja, mutta nyt yhtiö on julkaissut puhelimen virallisesti. Jo aiemmin tänään Intian Amazon julkaisi kaikki puhelimen tiedot, mutta veti ne välittömästi pois.

OnePlus 3 pitää sisällää Qualcommin uusimman Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin, jonka tukena on 6 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta tulee saataville 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varusteltu versio. Laitteen pääkamerana toimii 16 megapikselin anturi, jonka tukena on LED-salama. Puhelimen edestä löytyy etukamera, joka on suuruudeltaan 8 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 3:n tärkeimmät tekniset tiedot: 

  • Mitat: 152.7 x 74.7 x 7.4 mm
  • Paino: 158 g
  • Näyttö: 5.5 tuumaa (1080×1920)
  • Suoritin: Qualcomm Snapdragon 820 (Adreno 530)
  • Muisti: 6 gigatavua RAM-muistia, 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa
  • Kamerat: 16 megapikselin pääkamera & 8 megapikselin etukamera 
  • Akku: 3000 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android 6.0 (Marshmallow)
  • Muuta: USB-C,Dash Charge, sormenjälkilukija

OnePlus 3 on teknisesti siis huippuluokan laite. Yhtiö on saanut sisällytettyä puhelimeen myös uusia ominaisuuksia, joista hyvä esimerkki on muun muassa Dash Charge, joka on on OnePlussan mukaan nopea, turvallinen, viileä ja yksinkertaisesti parempi lataustekniikka, kuin mitkään muut saatavilla olevat lataustekniikat. OnePlus 3:n pitäisi puolessa tunnissa latautua 60 prosentin akun varaukseen.

OnePlus 3 on varusteltu myös ainutlaatuisella Smart Capture -teknologialla, jonka pitäisi tehdä täydellisten kuvien ottamisesta helpompaa. Puhelimesta löytyy myös Elektroninen (EIS) ja optinen (OIS) kuvanvakausteknologiat, jotka työskentelevät yhdessä varmistaakseen, että kuvat ovat teräviä.

OnePlus julkaisi puhelimelle myös suojakoteloita, jotka noudattavat aiempien puhelimien suojakuorten tyyliä. Puhelin saa Karbon Case, Sandstone Case, Rosewood Case, Black Apricot Case ja Bamboo Case -suojakuoret. Puhelimelle on saatavilla myös Flip Cover -suojakuoria mustana ja harmaana. Suojakuorien hinnat alkavat 19,95 eurosta aina 24,95 euroon.

Puhelin saapui tilattavaksi tänään 399 euron hintaan ja on tilattavissa OnePlussan virallisien sivujen kautta. 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android