AndroidOnePlus

Täysin uusi OnePlus 3 saapuu Suomessa myyntiin Elisan kautta viikolla 26

OnePlus333Tänään julkaistu uusi OnePlus 3 tulee saataville Suomessa Elisan kautta. Elisa on Euroopan ensimmäinen operaattori, joka on saanut kunnian myydä OnePlussan puhelimia. Aiemmin Elisa toi myyntiin myös OnePlus 2 sekä OnePlus X -mallit. Kesäkuun lopussa Elisa saa valikoimaansa myös OnePlus 3 -puhelimen.

Elisa myy puhelinta 398,88 euron hintalapulla, joka on vain muutaman sentin OnePlussan oman verkkokaupan hintaa halvempi. Elisa ilmoittaa, että puhelin tulee saataville heidän kauttaa viikolla 26, eli parin viikon päästä. OnePlus 3 on nyt jo ennakkotilattavissa Elisan nettikaupasta. 

OnePlus 3 pitää sisällää Qualcommin uusimman Snapdragon 820 -järjestelmäpiirin, jonka tukena on 6 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta tulee saataville 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varusteltu versio. Laitteen pääkamerana toimii 16 megapikselin anturi, jonka tukena on LED-salama. Puhelimen edestä löytyy etukamera, joka on suuruudeltaan 8 megapikseliä. Enemmän tietoja uutuuspuhelimesta löydät aiemmasta artikkelistamme. 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android