HuaweiLeTVYleinen

Tässä uutuuspuhelimessa on Huawein palvelut, mutta se ei ole Huawei- tai Honor-puhelin

Älypuhelinmarkkinoilta muutama vuosi sitten kadonnut LeTV (tai LeEco) on tekemässä paluun kilpailtuun markkinaan ainakin Kiinassa. LeTV pystyi muutama vuosi sitten mullistamaan älypuhelinmarkkinan kilpailukykyisillä laitteilla, mutta aggressiivisen laajenemisen sekä markkinoinnin takia yritys päätyi lähes konkurssiin. LeTV on julkaissut Kiinassa nyt uuden LeTV S1 -älypuhelimen.

Kyseessä on hyvin edullisen hintapisteen laite, joka tarjoaa jopa erikoisen ratkaisun ohjelmiston osalta. LeTV S1 -puhelimessa on käytössä Huawein palvelut, eli Huawei Mobile Services (HMS) -palvelukokonaisuus. Lisäksi puhelimessa on esiasennettuna joukko muitakin Huawein sovelluksia, kuten AppGallery-sovelluskauppa ja Huawein musiikki- ja videopalvelut. LeTV:n mukaan tämä mahdollistaa puhelimen toimimisen ongelmitta Huawein ekosysteemin kanssa, mutta myös yhdessä LeTV:n ekosysteemin kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi markkinoilla ei ole nähty Huawein palveluilla varusteltuja puhelimia muuta kuin Huaweilta ja Honorilta, joten LeTV:n ilmoitus on varsin mielenkiintoinen.

Uusi LeTV S1 -puhelin on lähtötason laite, sillä siinä on HD+ -tason näyttöpaneeli, Unisoc Tiger T7510 -järjestelmäpiiri sekä 4900 milliampeeritunnin akku. Puhelin tarjoaa myös 5G-yhteydet, mutta valitettavasti vielä kaikkia tarkkoja tietoja ei ole vahvistettu. Suurin osa puhelimen tekniikasta on valmistettu Kiinassa ja LeTV onkin maininnut kyseessä olevan ”kansallisesti tuotettu” uutuuspuhelin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

LeTV S1 on tulossa Kiinassa saataville todennäköisesti lokakuussa, jolloin myös tarkemmat tiedot ja hinnat paljastuvat. LeTV on kertonut kehittävänsä myös huippuluokan puhelinta, joka julkaistaan kuitenkin vasta ensi vuoden aikana.

Lähde: Ithome.com (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei