OnePlusYleinen

OnePlus Nord CE 5G sai uuden OxygenOS 11.0.9.9 -päivityksen – sisältää syyskuun tietoturvakorjaukset

OnePlus Nord CE 5G

Oppon tytärbrändi OnePlus on julkaissut uuden OxygenOS 11.0.9.9 -päivityksen yhtiön kesällä julkaisemalle OnePlus Nord CE 5G -älypuhelimelle. Reilu kuukausi sitten puhelimelle tuotiin tarjolle viimeksi päivitys, mutta nyt mukana on jälleen parannuksia esimerkiksi tietoturvaan.

Uusi OxygenOS 11.0.9.9 -päivitys on kooltaan vain 135 megatavua ja se on nyt ladattavissa Euroopassa, Intiassa sekä Pohjois-Amerikassa. Päivityksessä kerrotaan olevan tuki ambient-näytön näyttökuvalle, parempi järjestelmän vakaus sekä Googlen syyskuussa julkaisemat tietoturvakorjaukset. Lisäksi päivityksen mukana puhelimeen lisätään Google Files -sovellus. Alapuolella on listattuna kaikki OnePlussan ilmoittamat päivityksen muutokset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Päivityksen muutokset

  • Järjestelmä
    • Tuki ambient-näytön näyttökuvalle
    • Lisätty Google Files -sovellus
    • Parannettu järjestelmän vakautta ja korjattu tunnettuja ongelmia
    • Päivitetty Android-tietoturvakorjauksen taso syyskuulle 2021

Uutta OxygenOS 11.0.9.9 -päivitystä jaetaan OnePlus Nord CE 5G -puhelimen käyttäjille porrastetusti, sillä ensimmäiset käyttäjät tulevat saamaan sen heti ja loput hieman myöhemmin. Tuttuun tapaan muutaman päivän sisällä päivityksen jakelun pitäisi kuitenkin laajentua, kunhan päivityksen kanssa ei ole ilmennyt mitään kriittisiä ongelmia.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus