AndroidBlackBerryYleinen

TCL julkaisi vihjailevia videoita tänään esiteltävästä BlackBerry DTEK70 -puhelimesta

TCL Corporation tulee esittelemään myöhemmin tänään uuden BlackBerry -puhelimen. TCL:n Pohjois-Amerikan Alcatel- ja BlackBerry -puhelimien liiketoiminnan johtaja Steve Cistulli on julkaissut viime aikoina myös muutamia vihjeitä tulevasta puhelimesta.

Vuotanut kuva BlackBerry DTEK70 -puhelimesta

Twitterissä on julkaistu kaksi lyhyttä 4 sekunnin mittaista videota, joissa odotetaan esiintyvän BlackBerry DTEK70 -älypuhelin, aikaisemmin puhelin tunnettiin koodinimellä ”Mercury”. Uutuuspuhelimen pitäisi saada QWERTY-näppäimistön sekä 4.5 tuuman 1620×1080 resoluutioisen kosketusnäytön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

BlackBerry DTEK70 perustuu myös Android 7.0 -käyttöjärjestelmään ja sen sisältä pitäisi löytyä Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri ja 3 gigatavua RAM-muistia. On huhuttu myös, että puhelimen takaa löytyisi 18 megapikselin kamera ja edestä 8 megapikselin kamera.

Puhelin tullaan siis julkaisemaan tänään kello 21.00 Suomen aikaa ja viimeistään silloin laitteen tekniset tiedot varmistuvat. Alta voit vielä katsella Steve Cistullin Twitter-tilillä julkaistut videot tulevasta puhelimesta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android