AndroidYleinenZTE

ZTE julkaisi kaksi uutta älypuhelinta – toisessa kaksoiskamera ja toista voi ohjata katseella

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja ZTE on esitellyt CES 2017 -messuilla kaksi uutta puhelinta, joiden hinnat pyörivät noin 200 eurossa. Toinen uusista puhelimista kantaa nimeä ZTE Blade V8 Pro, jonka hinta on 230 dollaria. ZTE esitteli myös Hawkeye -puhelimen, joka on yhdessä kuluttajien kanssa suunniteltu. Hawkeyen erikoisuuksia ovat muun muassa katseohjaus ja seinään tarttuva takakuori.

ZTE Blade V8 Prosta löytyy erikoisuutena kaksoiskamera, joka koostuu kahdesta 13 megapikselin kamerasta. Puhelimen etukamera on suuruudeltaan 8 megapikseliä. Uutuuspuhelin on myös suhteellisen kookas, sillä sen näyttö on 5.5 tuumaa. Blade V8 Pron sisällä hyrrää kahdeksanytiminen Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tekniset tiedot

ZTE Blade V8 Pro
Mitat: 156 x 77 x 9.1 mm
Paino: 185 g
Näyttö: 5.5 tuumaa IPS LCD (1080×1980)
Suoritin: kahdeksanytiminen Snapdragon 625 (Adreno 506)
Muisti: 3 gigatavua RAM-muistia 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa
Kamerat: 13 + 13 megapikselin kaksoiskamera ja 8 megapikselin etukamera
Akku: 3140 mAh ( ei irrotettava)
Käyttöjärjestelmä: Android 6.0.1 Marshmallow
Muuta: sormenjälkilukija ja muistikorttipaikka

Suomessa ZTE:n puhelimia myy muun maussa Verkkokauppa.com, joten myös Blade V8 Pro saattaa jossain välissä rantautua Suomeen. Puhelimen hinta on 229,98 dollaria, joka on euroissa noin 218 euroa.

Toinen ZTE:n uutuuksista on huomattavasti kiinnostavampi, kuin Blade V8 Pro. Puhelin on nimeltään Hawkeye ja se on ensimmäinen kuluttajien kanssa suunniteltu puhelin Project CSX -kampanjan avulla. ZTE Hawkeye toteutetaan joukkorahoituskampanjan avustuksella, johon haetaan Kickstarter -palvelun avustuksella 500 000 dollaria. Kampanjan avulla on artikkelin kirjoitushetkellä kerätty kasaan vasta reilut 13 000 dollaria.

ZTE Hawkeyen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat katseohjaus sekä takakuori, jolla puhelin voidaan kiinnittää pystysuoriin seiniin. ZTE:n mukaan nämä ainutlaatuiset ominaisuudet antavat kuluttajille mahdollisuuden jatkaa puhelimen käyttämistä, vaikka molemmat kädet olisikin käytössä. Toistaiseksi puhelimen teknisiä tietoja ei ole vielä paljastettu juurikaan, mutta ZTE lupaa, että siitä löytyy 5,5 Full HD näyttö, 2 SIM-korttipaikkaa, kaksoiskamera, sormenjälkilukija, suuri akku pikalatausominaisuuksilla, muistikorttipaikka sekä Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmä. ZTE:n mukaan ominaisuuksia ei kuitenkaan ole vielä lyöty lukkoon, sillä Hawkeyen odotetaan tulevan markkinoille syyskuussa 2017.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Hintaa ZTE:n uusimmalla ”konseptipuhelimella” on vain 199 dollaria. Puhelimen voi tilata ympäri maailmaa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan sivuilta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android