TCLYleinen

TCL julkisti uudet 5G-yhteyksillä varustellut TCL 30 XE- ja TCL 30 V -puhelimet Yhdysvalloissa

TCL 30 V

Kiinalainen TCL on tänään julkistanut Yhdysvalloissa CES-messuilla kaksi uutta edullista 5G-älypuhelinta, joiden markkinointinimet ovat TCL 30 XE ja TCL 30 V. Molemmissa puhelimissa on alemman hintapisteen ominaisuuksia, joten suuria yllätyksiä ei kannata odottaa.

TCL 30 V on puhelimista hieman paremmin varusteltu. Puhelimessa on 6,67 tuuman Full HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, jossa on 60 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on lisäksi etukameraa varten tehty reikä ja näyttöä suojaa Gorilla Glass 3 -lasipinta. Tehoista on vastaamassa Qualcommin edullisin 5G-piiri, eli Snapdragon 480. TCL on varustellut laitteen lisäksi 4 gigatavulla RAM-muistia sekä 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. Myös muistikorttipaikka löytyy.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TCL 30 V

Kameroita TCL 30 V tarjoaa takaosassaan kolme, jotka ovat 50 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin makrokamera. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen etukamera selfiekuvaamista ja videopuheluita varten.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat 4500 milliampeeritunnin akku, 18 watin pikalataus, kuulokeliitin, takaosaan sijoitettu sormenjälkilukija sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä.

TCL 30 XE

TCL 30 XE on malleista selvästi karsitumpi. Puhelimen näyttö on kooltaan 6,52 tuumaa ja tarkkuudeltaan HD+ -tasoa. Näytössä on korkeampi 90 hertsin virkistystaajuus, etukameraa varten tehty lovi sekä DragonTrail 3 -lasipinta. Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Myös muistikorttipaikka puhelimeen on saatu.

Uutuuspuhelimen takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 13 megapikselin pääkamerasta, 2 megapikselin syvyyskamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosassa on 8 megapikselin selfiekamera. TCL 30 XE tarjoilee lisäksi kuulokeliittimen, USB-C-liittimen, takaosaan sijoitetun sormenjälkilukijan sekä Android 11 -käyttöjärjestelmän. Akunkesto on 4500 milliampeeritunnin akun varassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TCL ei ole toistaiseksi paljastanut puhelimien tarkkoja hintoja, mutta ne asettuvat edulliseen hintapisteeseen. Nyt julkaistut laitteet ovat saatavilla Yhdysvalloissa valituilla operaattoreilla. Euroopassa TCL on luvannut julkaista TCL 30 -sarjan puhelimet helmikuussa MWC-messujen yhteydessä.

TCL 30 XE

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL