TCLYleinen

TCL vilautti mielenkiintoista taittuvanäyttöistä puhelintaan CES-messuilla

TCL on esitellyt lukuisien älypuhelimien ohella CES 2020 -messuilla myöskin uutta taittuvanäyttöistä puhelinprototyyppiään. Kyseessä on prototyyppi, eikä TCL ole kertonut aikomuksistaan tuoda laitetta kuluttajien saataville lähiaikoina, vaan puhelin saatetaan nähdä markkinoilla myöhemmin tänä vuonna. TCL on kuitenkin kertonut prototyypissä olevan 7,2 tuuman näyttöpaneeli ja 5G-yhteydet, mutta hintaa saattaa olla selvästi vähemmän kuin Samsungin tai Motorolan taittuvanäyttöisillä puhelimilla.

Ulkoisesti TCL:n prototyyppi muistuttaa Samsungin Galaxy Fold -puhelinta, sillä prototyypin sisältä aukeaa suurempi näyttö. Laitteessa kerrotaan käytettävän 7,2 tuuman muovinäyttöä, jota kiertää paksut mustat kehykset. Laitteen sisäpuolella ei ole selfie-kameraa, mutta takaosasta löytyy jopa neljä kameraa. Neloiskamera koostuu pääkamerasta, hämäräkuvaukseen tarkoitetusta kamerasta, ultralaajakulmakamerasta sekä makrokamerasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Valitettavasti TCL ei ole nimennyt taittuvanäyttöistä puhelintaan vielä, eikä tarjolla ole virallista hintaa tai julkaisuajankohtaa. TCL on kuitenkin kertonut, että jos laite tuodaan myyntiin vuoden 2020 aikana, niin se on selvästi edullisempi vaihtoehto kuin kilpailijoiden taittuvanäyttöiset laitteet. Lisäksi laitteessa on tuki 5G-yhteyksille, sillä puhelimessa odotetaan olevan Snapdragon 765 -järjestelmäpiiri.

Lähde: CNET.com, Techcrunch.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:TCL