Black FridayTCLYleinen

TCL 10 -puhelinmallisto ensiesiteltiin CES-messuilla – luvassa mielenkiintoisia laitteita alle 500 dollarilla

TCL 10 5G

TCL on tunnettu puhelinmarkkinoilla erityisesti Alcatel- ja BlackBerry -puhelimien valmistajana, mutta jo viime vuonna yhtiö toi myyntiin puhelimia omalla brändillään. CES-messuilla TCL on ensiesitellyt uutta puhelinmallistoaan, joka koostuu kolmesta puhelimesta, joiden nimet ovat TCL 10 Pro, TCL 10L ja TCL 10 5G. TCL julkaisi CES-messuilla myöskin neljä Alcatel-puhelinta, joista lisää voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme.

CES-messuilla TCL ensiesitteli uusia puhelimiaan, mutta virallinen julkaisu tapahtuu vasta muutaman viikon päästä MWC 2020 -messuilla Barcelonassa. Puhelimet tulevat asettumaan keskihintaluokkaan ja tarjoavat useamman kameran, suuria näyttöjä sekä yksi malleista tarjoaa 5G-yhteyden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

TCL 10 5G

TCL 10 5G on malliston kärkimalli, sillä se tarjoaa 5G-yhteydet. Todennäköisesti puhelimessa hyödynnetään Qualcommin hiljattain julkaisemaa Snapdragon 765 -järjestelmäpiiriä, johon on integroituna 5G-modeemi. Julkaistujen kuvien perusteella puhelimessa tullaan näkemään neljä kameraa takaosassa sekä perinteinen sormenjälkilukija. Kuvien perusteella pääkameran tarkkuus olisi 64 megapikseliä ja yksi kameroista olisi makrolinssillä varusteltu. Etuosassa nähdään näyttö, jonka vasemmassa yläkulmassa on kamerareikä.

TCL 10 Pro on varusteltu näytöllä, jossa on minimoidut kehykset. Näytössä on myöskin pisaramainen loviratkaisu. TCL 10 Prossa on myös neljä kameraa takaosassa, mutta sormenjälkilukija löytyy integroituna näyttöön. Valitettavasti TCL ei paljastanut puhelimesta mitään yksityiskohtia. Kolmas mallistoon kuuluva puhelin on TCL 10L, joka on hyvin identtinen laite, kuten TCL 10 5G. Takaosassa on neljäkameraa ja sormenjälkilukija, kun etuosassa on kamerareiällä varusteltu näyttö.

Kaikkien puhelimien hinnoittelun on kerrottu asettuvan alle 500 dollariin, mutta puhelimista tullaan kuulemaan lisätietoja vasta MWC 2020 -messuilla helmikuun lopulla.

Lähde: 9to5Google.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Black Friday