HonorYleinen

TENAA julkaisi kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Honor-puhelimesta

Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut tietokannassaan kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta Honor-puhelimesta. Valitettavasti Tenaa ei paljasta puhelimesta kuvien lisäksi juurikaan mitään muuta, mutta todennäköisesti kyseessä on jälleen uusi keskihintaluokkaan sijoittuva laite.

Puhelimen mallikoodi on TNNH-AN00 ja siinä on myös 6,81 tuuman näyttöpaneeli, 4200 milliampeeritunnin akku, Android-käyttöjärjestelmä sekä dual-SIM-tuki 5G-yhteyksillä NSA- ja SA -verkoissa. Tenaa on ilmoittanut puhelimen mitoiksi 170 x 78,5 x 8,9 millimetriä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella puhelimen takaosassa olisi varsin suuri laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria ja kaksois-LED-salama. Kuvista voidaan saada selville, että puhelimessa on 64 megapikselin pääkamera sekä etuosassa selfiekameraa varten on tehty reikä näyttöön. Kuvista nähdään myös sormenjälkilukijan sijaitsevan oikeassa kyljessä integroituna virtapainikkeeseen, joten näyttö on todennäköisesti LCD-tekniikkaan perustuva.

Valitettavasti puhelimesta ei tiedetä kuitenkaan enempää, eikä Honor ole vihjannut uusia puhelimia olevan tulossa. Puhelimen julkaisuajankohdasta ei siis ole mitään tietoa, mutta siihen ei pitäisi enää kovin kauaa mennä.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor