YleinenZTE

ZTE vahvisti julkaisevansa edullisen Axon 11 SE 5G -puhelimen 1. kesäkuuta

ZTE Axon 11 SE 5G

ZTE on vahvistanut julkaisevansa Kiinassa uuden Axon 11 SE 5G -mallinimeä kantavan älypuhelimen, joka tarjoaa nimensäkin mukaisesti 5G-yhteydet. Puhelimen kerrotaan olevan suunnattu nuorille ja se tulee myyntiin todella edulliseen hintapisteeseen. ZTE on julkaissut jo aikaisemmin muutamia huippuluokan 5G-puhelimia sekä keskihintaisen Axon 11 5G -puhelimen.

Tulevan Axon 11 SE 5G -puhelimen odotetaan olevan ominaisuuksiltaan varsin samanlainen kuin Euroopassa julkaistu ZTE Blade V 2020, mutta järjestelmäpiiri on vaihdettu 5G-versioon. Axon 11 SE 5G on nähty aikaisemmin myös Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannassa, mistä paljastui puhelimen ominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näytön odotetaan olevan kooltaan 6,53 tuumaa ja siinä on Full HD+ -tarkkuus (2340 x 1080). RAM-muistia ZTE on laittanut puhelimeen 6 tai 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa vastaavasti 64, 128 tai 256 gigatavua. Laitteen mitat ovat 162,7 x 76,3 x 8,8 millimetriä ja painoa 184 grammaa.

Akun suuruudeksi on kerrottu 3900 milliampeerituntia ja tehoista on vastaamassa kahdeksanytiminen 2,0 GHz:n kellotaajuudella hyrräävä järjestelmäpiiri, joka on todennäköisesti MediaTekin käsialaa. Aikaisempien vuotaneiden tietojen mukaan puhelimen takaosan kamera koostuisi 48 megapikselin, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä kahdesta 2 megapikselin kamerasta, jotka ovat todennäköisesti makro- sekä syvyysterävyyskamerat. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen kamera.

ZTE tulee julkaisemaan Axon 11 SE 5G -puhelimen siis ensi viikolla 1. kesäkuuta, jolloin laitteen kaikki tiedot vahvistuvat. Julkaisu tapahtuu vasta Kiinassa, eikä ole tiedossa aikooko ZTE julkaista puhelinta Euroopassa.

Lähde: Weibo (ZTE, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen