MetaYleinen

Threads julkaistaan Euroopassa tämän viikon torstaina 14. joulukuuta kello 13

Threads.net-sivustolle on ilmestynyt laskuri.

Metan kehittämä X-palvelun haastaja Threads julkaistaan vihdoin Euroopassa. Jo aikaisemmin kuultiin raportteja julkaisun tapahtuvan joulukuun aikana, mutta nyt Meta on aloittanut vihjailemaan asiasta itse.

Threads on lisännyt sivuillensa kaikessa hiljaisuudessa ajastimen, joka on nähtävillä vain Euroopan maissa. Artikkelin julkaisun aikaan ajastimessa on jäljellä noin 3 päivää ja 3 tuntia, joka viittaisi julkaisuun torstaina 14. joulukuuta, kello 13.00 Suomen aikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi Instagramin hakukenttä vahvistaa julkaisun ajankohdan, kun kirjoittaa kenttään ”ticket”, jonka jälkeen kentän oikeaan reunaan tulee painike virtuaaliseen kutsuun. Siinä kerrotaan suoraan, että kyseessä on ”sovelluksen Threads EU-julkaisu”.

Threads on ollut julkaisusta lähtien saatavilla ympäri maailmaa, mutta ei kuitenkaan Euroopan unionissa. Tämä johtui EU:n säädöksistä, mutta nyt tuoreiden tietojen mukaan näyttää siltä, että Meta on vihdoin löytänyt ratkaisun lanseeratakseen palvelun myös Euroopan unionin maissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Palveluun on tehty yksi erittäin tärkeä muutos EU:n säädöksien noudattamiseksi. Threads mahdollistaa käyttäjille valinnan käyttää palvelua ilman tiliä pelkästään postauksien katseluun, mutta omien julkaisujen tekemiseksi täytyy luoda profiili.

Tällä hetkellä käyttäjät voivat tarkastella Threadsin julkaisuja ja profiileja suorien linkkien kautta, mutta palvelun etusivu ei näytä julkaisuja, vaan pyytää kirjautumistietoja. Twitter, Instagram ja muut Euroopan unionissa toimivat palvelut tekevät samoin.

Lähde: Threads.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Meta