MotorolaYleinen

Motorola esitteli Razr 40 Ultra- ja Edge 40 Neo -puhelimet Pantonen vuoden 2024 värissä – Tässä on Peach Fuzz

Motorola on esitellyt kaksi tämän vuoden mielenkiintoista puhelinta uudessa väriversiossa. Pantone on julkistanut vuoden 2024 värinsä, ja pitkäaikaisen yhteistyön myötä Motorola Razr 40 Ultra ja Motorola Edge 40 Neo ovat saaneet uuden värityksen.

Pantone Color Institute on julkistanut Pantone Color of the Year -värin eli Pantonen vuoden värin jo yli 20 vuoden ajan. Tämän vuoden Pantone-väri on valittu analysoimalla kuluneen vuoden maailmanlaajuisia trendejä ja teemoja. Väriksi on valikoitunut Peach Fuzz.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Razr 40 Ultra ja Edge 40 Neo -puhelimet tulevat saataville uudessa väriversiossa vuoden 2024 alussa.

”Olemme todella tyytyväisiä Pantone-yhteistyöstämme ja siitä, että voimme olla askeleen edellä tuomalla ensi vuoden värin nykyiseen Pantone-väristen puhelintemme valikoimaan, Pantone on ollut aina osa työnkuvaani mm. graafisena suunnittelijana ja luovana johtajana. Tiedän, kuinka tärkeä rooli väreillä on elämässämme ja työssämme, joten olen siksikin erityisen iloinen siitä, että voimme jatkossakin tarjota asiakkaillemme enemmän tapoja värikkääseen itseilmaisuun älypuhelimiensa kautta”, kertoo Stine Jespersen, Motorolan Mobile Business Groupin markkinointijohtaja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan suunnittelijat jatkavat tiivistä yhteistyötään ja kumppanuuden kehittämistä Pantone Color Instituten kanssa, sisällyttäen samalla värien psykologiaa ja väristrategiaa nykyiseen ja tulevaan Motorolan laitemallistoon.

Motorola Edge 40 Neo on 400 euron hintainen älypuhelin, joka tuo mukanaan vegaaninahkaisen viimeistelyn sekä OLED-näyttöpaneelin. Puhelimessa on myös IP68-luokitus sekä muita lukuisia Pantone-väriversioita. SuomiMobiilin arvostelun puhelimesta voi lukea tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr 40 Ultra on vastaavasti Motorolan uusin taittuvanäyttöinen puhelin, joka tarjoilee kaksi suurta näyttöpaneelia sekä tehokkaan Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiirin. Tarkemmin puhelimeen voi tutustua SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Lähde: Motorolan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola