OnePlusYleinen

Tuleva OnePlus halpispuhelin esiintyy kuvavuodoissa

Näyttökuva (67)

OnePlus julkaisi kesällä uuden OnePlus 2 -huippupuhelimen, jonka myynti ei ole alkanut toivotulla tavalla, koska yhtiö ei ole pystynyt vastaamaan suureen kysyntään. Nyt kuitenkin OnePlus näyttäisi olevan valmistautumassa uuden puhelimen julkaisuun. Tänään verkossa on pyörinyt huhuja, että puhelin tullaan julkaisemaan ensi viikon maanantaina Intiassa, eli 12.10.2015.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämän uuden OnePlus puhelimen kuvat vuotivat FCC:n raportista. Puhelimen mallinimi on E1005. Kuvien perusteella puhelin tulee saamaan metallikehykset sekä jonkinlaisen lasisen tai muovisen takakuoren. Puhelimen viralliseksi nimeksi on huhuttu OnePlus X, ja puhelimen odotetaan sijoittuvan halvempaan hintaluokkaan kuin esimerkiksi OnePlus 2 -puhelin. Raportit paljastavat, että laitteen prosessorin maksiminopeus on 1,9 GHz.

Yhtiö on jo vahvistanut, että OnePlus 2 ei jää tämän vuoden ainoaksi uudeksi puhelimeksi, sillä yhtiö odottaa julkistavansa toisen puhelimen ennen joulua. OnePlussan on kerrottu jopa julkaisevan kaksi uutta puhelinta lähitulevaisuudessa. Huhuttu OnePlus X tultaisiin julkaisemaan ensi viikolla Intiassa ja OnePlus Mini myöhemmin, mahdollisesti vielä tänä vuonna.

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus