HonorHuawei

Tulevalla Honor V8-puhelimella voi mahdollisesti kuvata 360 asteen kuvia

Honor-V8-high-01Huawei on julkaisemassa ensi viikolla uuden Honor V8 -puhelimen. Uutuuspuhelin asettuu malliston uudeksi lippulaivamalliksi. Huawei on julkaissut Weibo-tilillänsä hiljattain kuvan, joka osoittaa, että Honor V8:lla voi mahdollisesti napata 360 asteen kuvia.

Puhelimeen odotetaan Huawei P9 mallista tuttua kaksoiskameraa, jonka takia 360 asteen kuvat voisivat olla juuri kaksoiskameran yksi ominaisuus. Puhelin julkaistaan 10. toukokuuta, jolloin myös Honor V8:n kameran mahdollistavat ominaisuudetkin tulevat julki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

e4cd996b66fb400f810da919eb0f0ee8

Huawein julkaisema 360 asteen kuva

Honor V8:sta tiedetään jo lähes kaikki erilaisten vuotojen perusteella. Puhelimesta on käynyt jo ilmi, että siitä olisi tulossa kaksi versiota, joiden erot ovat pienet. Versiot ovat lähes identtiset, mutta erot löytyvät näytön resoluutiosta sekä suorittimien nopeuksista, toisesta löytyy QHD-näyttö ja toisesta alhaisempi Full HD-näyttö. Molemmista malleista löytyy suuri 5,7-tuuman näyttö.

Karsitummasta Honor V8 -mallista pitäisi löytyä 2.3 GHz kahdeksanytiminen Kirin 950 -prosessori, jonka tukena olisi 4 gigatavua RAM-muistia ja 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Parannellusta Honor V8 -mallista pitäisi taasen löytyä hieman tehokkaampi 2.5 GHZ:n kahdeksanytiminen Kirin 955 -prosessori sekä 4 gigatavua RAM-muistia ja 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Molemmista malleista löytyy myös muistikorttipaikka ja Android 6.0 -käyttöjärjestelmä.

Lähde: GizmoChina 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor