AndroidHuaweiYleinen

Huawei julkaisi G9 Lite-puhelimen ja MediaPad M2 7.0-tabletin

product6Huawei on täyttynyt jälleen mallistoansa uusilla puhelimilla ja tableteilla. Yhtiö julkaisi Kiinassa G-mallistoon uuden jäsenen, joka kantaa nimeä G9 Lite. Huawein G-mallisto tulee sanasta ”Gold”, jonka tarkoituksena on tarjota parhaan hinta-laatu -suhteen. Huawei julkaisi myös MediaPad-mallistoon uuden jäsenen, joka kantaa nimeä MediaPad M2 7.0.

Huawei G9 Lite perustuu 5,2-tuuman Full HD-tasoiseen kosketusnäyttöön ja laitteen sisällä hyrrää Huawein oma kahdeksanytiminen Kirin 650-järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta löytyy 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa muistikortin avustuksella. G9 Litestä löytyy 3000 milliampeeritunnin suuruinen akku sekä 13 ja 8 megapikselin kamerat. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat sormenjälkilukija ja Android 6.0 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää Huawein oma EMUI 4.1 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei MediaPad M2 7.0

Huawein uusi tabletti MediaPad M2 7.0 on malliston pienin tabletti, sillä MediaPad M2-mallistosta löytyy jo 8 ja 10-tuumaiset tabletit. MediaPad M2 7.0:sta löytyy nimensä mukaisesti 7-tuuman näyttö 1920 x 1200 tarkkuudella. Tabletin sisältä löytyy kahdeksanytiminen Snapdragon 615 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Mallista riippuen tabletista löytyy 16 tai 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tabletissa on tuki myös 128 gigatavun muistikorteille. MediaPad M2 7.0:lla voi taltioida kuvia 13 ja 5 megapikselin kameroilla. Laitteesta löytyy suuri 4360 milliampeeritunnin akku.

Huawei G9 Lite on saatavilla Kiinassa 13. tuokokuuta lähtien noin 230 euron hintaan. Puhelin on saatavilla valkoisena, kultaisena sekä mustana. MediaPad M2 7.0:n myyntiintuloa ei ole toistaiseksi vahvistettu, mutta tabletti tulee saataville valkoisena, kultaisena, sinisenä ja vaaleanpunaisena noin 215 euron hintaan. Huawei ei ole toistaiseksi vahvistanut kummankaan laitteen saapumista Euroopan markkinoille.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android