GiganttiSponsoroitu

Tutustu Apple-tuotteiden laajaan valikoimaan Gigantissa!

Apple-tuotteiden valtuutettu jälleenmyyjä Gigantti tarjoaa kattavan valikoiman suosittuja Applen tuotteita kaikissa kategorioissa. Gigantin myymälöistä sekä verkkokaupasta on ostettavissa tuoreimmat iPhone 12 -sarjan älypuhelimet, iPad-tabletit sekä paljon muuta. Apple on yksi tunnetuimmista teknologiabrändeistä, jonka ekosysteemi on erittäin suosittu ja monipuolinen. Applen tuotteet toimivat saumattomasti toistensa kaverina ja Apple tunnettaan pitkästä ohjelmistotuestaan, joka takaa tuotteille pitkän käyttöiän.

Gigantti tarjoaa myös kattavan rahoitussopimuksen, jonka avulla pystyt päivittämään aina uusimpaan laitteeseen. RENEW IT -palvelun kautta puhelimen vaihtaminen uudempaan malliin onnistuu ongelmitta. Kyseessä on palvelu, jossa maksat alhaista kuukausimaksua ja saat käyttöösi aina uusimman mallin puhelimesta, kannettavasta tietokoneesta tai vaikkapa iPad-tabletista. Gigantti RENEW IT -palveluun voi tutustua Gigantin sivuilla.

Alan johtavat 5G-älypuhelimet Applelta

Apple iPhone 12 Pro

Onko etsinnässä uusia älypuhelin? Gigantti tarjoaa erittäin tehokkaat ja monipuoliset Applen uudet iPhone 12 -älypuhelimet, joissa on myös tuoreimmat 5G-yhteydet. iPhone 12 -puhelimet ovat olleet suosittuja julkaisustaan lähtien, sillä ne tarjoavat huippuluokan ominaisuuksia. iPhone 12 -puhelimet tarjoavat muun muassa laadukkaan vedenkestävän rakenteen, markkinoiden tehokkaimman Apple A14 Bionic -järjestelmäpiirin sekä kehittyneet kamerat.

Apple tarjoaa iPhone 12 -mallia neljässä eri versiossa ja kaikille löytyy varmasti sopiva puhelin. Esimerkiksi iPhone 12 mini on kompaktin kokoinen ja istuu hyvin pieneenkin käteen. iPhone 12 Pro ja iPhone 12 Pro Max ovat malliston kärkimallit ja ne tarjoavat vieläkin enemmän kehittyneitä ominaisuuksia, kuten kolmoiskameran ja suuret huippulaatuiset OLED-näyttöpaneelit. Kaikki iPhone 12 -puhelimet toimivat Suomen kattavissa 5G-verkoissa. Applen tuoreimmat iPhone 12 -puhelimet toimivat erinomaisesti päivittäisessä käytössä sekä tehostavat työntekoa kattavilla ominaisuuksillaan. Edullisimmillaan uuden Applen puhelimen voi hankkia Gigantista 779 euron hintaan tai RENEW IT -palvelun avulla 26,8 euron kuukausihintaan.

Apple iPhone -puhelimet Gigantin verkkokaupassa

Apple Watch -älykellot seuraavat päivittäistä aktiivisuuttasi

Apple Watch Series 6

iPhone-puhelimen kaveriksi loistava lisälaite on Apple Watch -älykello, jonka avulla käyttäjä pystyy seuraamaan tarkemmin omaa aktiivisuuttaan sekä terveyttään. Uusimmat Apple Watch -älykellot pitävät sisällänsä monipuolisia ominaisuuksia, kuten veren happipitoisuuden mittaamisen, unen seurannan sekä EKG-sovelluksen. Apple Watch voi toimia myös täysin itsenäisesti, sillä sisäänrakennetun mobiiliyhteyden avustuksella pystyt myös soittamaan Apple Watch -kellollasi puheluita tai lähettämään viestejä.

Apple Watch on myös erittäin tyylikäs ja viimeistelty kello, joka sopii erinomaisesti kaikkien ranteeseen. Apple on tuonut tarjolle esimerkiksi tuoreimmista Watch Series 6 -älykelloista kaksi kokoversiota, jotka ovat 44 ja 40 mm, joten valinnanvaraa löytyy. Apple Watch on saatavilla myös useassa eri väriversiossa ja kellon rannekkeita voi vaihtaa esimerkiksi asustuksen mukaisesti. Apple Watch älykelloissa omaa persoonallisuutta voi tuoda esille lisäksi kustomoitavilla kellotauluilla, jotka näyttävät upeilta kellon terävältä Retina-näytöltä.

Apple Watch -älykellot Gigantin verkkokaupassa

Tehosta tuottavuuttasi Applen iPad-tableteilla

Applen iPad-tuoteperhe

Applen kattava ekosysteemi tarjoaa myös tuottavuutta tehostavia laitteita, kuten iPad-tabletit sekä Mac-tietokoneet. Applen uudet iPad-tabletit ovat kuin digitaalisia muistivihkoja sekä toimivat liikkuvana työpisteenä. iPad-tabletit tarjoavat kattavat ominaisuudet ja toimivat saumattomasti yhdessä Applen muiden tuotteiden kanssa muun muassa työnteossa sekä viihdekäytössä.

Edullinen ja täysin uusi iPad Air (2020) on kuin luotu viihdekäyttöön, opiskeluun tai luovaan työskentelyyn. Tabletissa on kaikki mitä tarvitset, sillä se perustuu suureen 10,9 tuuman Liquid Retina -näyttöön ja tehokkaaseen Apple A14 Bionic -järjestelmäpiiriin. iPad Air pitää sisällänsä tuoreimman iPadOS 14 -käyttöjärjestelmän ja tabletti tukee Apple Pencil- ja Magic Keyboard -lisälaitteita, joiden avulla tabletti saadaan muutettua todelliseksi teholaitteeksi työntekoon.

Ammattikäyttöön suunnatut iPad Pro -tabletit vievät tablettikokemuksen selvästi lähemmäksi tietokonetta. iPad Pro on jopa niin nopea, ettei monetkaan kannettavat tietokoneet ylety sen tasolle. iPad Pro on saatavilla kahdessa kokoversiossa, jotka ovat 12,9 ja 11 tuumaa, joten suuren näytön ansiosta työskentely on tehokkaampaa kuin koskaan aikaisemmin.

Applen iPad-tabletit Gigantin verkkokaupassa

Applelta löytyy myös huippulaatuisia kuulokkeita moneen käyttötarkoitukseen

Apple AirPods Pro Max

Oletko aina halunnut uppoutua musiikin maailmaan tai kuunnella esimerkiksi äänikirjoja ilman häiriötekijöitä? Uuden puhelimen, älykellon tai tabletin kaveriksi kannattaa harkita myös Applen laadukkaita kuulokkeita, joita löytyy monenlaisia täyslangattomista nappikuulokkeista sangallisiin kuulokkeisiin. AirPods-tuoteperhe on suunnattu käyttäjille, jotka eivät halua tyytyä vähään, vaan haluavat aina markkinoiden parhaimman äänenlaadun.

AirPods- ja AirPods Pro -täyslangattomat nappikuulokkeet ovat kompakteja sekä korvissa lähes huomaamattoman kevyitä kuulokkeita. Pienestä koostaan huolimatta kuulokkeet tarjoavat huippuluokan äänenlaadun, 24 tunnin akunkeston sekä tuen langattomalle lataukselle. AirPods Pro -kuulokkeissa on myös aktiivinen taustamelun vaimennus, jonka avustuksella ympäristön äänet eivät häiritse kuunteluelämystä.

AirPods Pro Max -kuulokkeet ovat tuorein lisäys Applen ekosysteemiin ja kyseessä ovat huipputasoiset langattomat sangalliset kuulokkeet. Apple on tuonut kuulokkeisiin 20 tunnin akunkeston, huippuluokan äänentoiston sekä ensiluokkaisen aktiivisen taustamelunvaimennuksen. AirPods Pro Max -kuulokkeet ovat myös saatavilla useissa eri väriversioissa, joten jokaiselle löytyy varmasti mieleisensä.

Applen kuuloketuotteet Gigantin verkkokaupassa

Kannettava mobiilitoimisto Applen tuotteista

Etätyöskentelyn suosion kasvaessa erilaiset liikkuvat työpisteet ovat nostaneet suosiotaan. Applen ekosysteemi kattaa kaikki tarvittavat osa-alueet esimerkiksi kannettavaa mobiilitoimistoa varten. Hankkimalla iPhone 12 -puhelimen pääsee käsiksi nopeisiin 5G-verkkoihin ja iPad Pro -tabletilla pystyy tekemään töitä tehokkaammin kuin perinteisellä kannettavalla tietokoneella. Jo näiden kahden tuotteen avulla saa aikaiseksi tehokkaaseen työskentelyyn sopivan kannettavan mobiilitoimiston ja työskentely onnistuu etänä esimerkiksi kotoa tai mökiltä käsin.

Työskentelyn välissä voi käydä esimerkiksi pikaisesti lenkillä, joten Apple Watch -älykellon avulla pystytään helposti seuraamaan omaa aktiivisuutta sekä terveyttä. Lisäksi työpalaverin voi hoitaa helposti älykellon kautta vaikkapa koiraa ulkoiluttaessa. AirPods-tuoteperheen kuulokkeiden ansiosta lenkillä voidaan uppoutua musiikin maailmaan tai työpalaverit onnistunut kristallinkirkkaan äänenlaadun ansiosta. Kiinnostaako Applen tuotteista koostuva mobiilitoimisto? Tutustu Applen kattavaan ekosysteemiin Gigantin verkkokaupassa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  1 Kommentti

  1. Sinälläänhän Applen iPhone-puhelimet eivät muuten niin erityisen johtavia ole, mutta kieltämättä niissä vuosittaisia iOS-käyttöjärjestelmä-versiopäivityksiä ja iOS:n tietoturva-aukkojen ja koodivirhekorjauksia saa pidempää, useamman vuoden, kuin Android-puhelinten valmisstajilta.

   Nyt vuoden 2015 iPhone 6-mallit saivat niiden ilmeisesti viimeiseksi jäävän iOS 14 -versiopäivityksen, mutta eivät todennäköisesti enään seuraavaa iOS 15 -versiopäivitystä.
   Noin ollen tästä listasta näkee sen, miten 5-6 vuoden mittainen iOS -versioiden päivittymisaika-elinkaari kestää ja päättyy iPhonen eri vuosimalleilla:

   https://support.apple.com/fi-fi/guide/iphone/iphe3fa5df43/ios

   Puhelintenkinhan käyttöjärjestelmien tietoturva-aukkojen ja koodivirheiden korjauksillahan on mekritystä, etenkin tietoturvaa vaativien sovellusten, kuten pankkipalveluiden ja muiden henk.koht. tietoja käsittelevien mobiilisovellusten ja nettisovellusten käytön kannalta.
   Tietoturva-aukkojahan löydetään, paljastuu myös Applenkin iPhonejen iOS-käyttöjärjestelmästä.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Gigantti