HuaweiYleinen

Huaweilta tulossa lisää 4G-puhelimia – uutuuslaite paljastui TENAA:n tietokannasta

Huawei julkaisi Kiinassa jo viime viikolla Huawei P40 -puhelimesta uuden 4G-yhteyksiin rajoittuvan version, mutta nähtävästi kyseessä ei ole valmistajan ainoa uusi 4G-puhelin. Tänään Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut tietokannassaan kuvia toistaiseksi julkaisemattomasta 4G-puhelimesta, joka on todennäköisesti edullisemman hintapisteen laite.

4G-puhelimet tekevät paluun Huawein mallistoon komponenttipulan takia, joka johtuu Yhdysvaltojen asettamista rajoitteista. Nyt paljastunut PKU-AL40-mallikoodia kantava puhelin on järjestyksessään jo kolmas 5G-yhteyksiin rajoittuva puhelin, jonka julkaisua odotetaan pian Nova- tai Enjoy -mallistoon. Paljastuneet kuvat paljastavat laitteen takaosassa olevan neliömäinen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa on todennäköisesti pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaan paljastamien tietojen mukaan puhelimessa on 6,5 tuuman näyttö, 4900 milliampeeritunnin akku sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 163,93 x 75,79 x 8,95 millimetriä. Valitettavasti toistaiseksi puhelimesta ei ole muita tarkempia tietoja, eikä Huawei ole vahvistanut julkaisevansa lähiaikoina uusia puhelimia.

Lähde: TENAA

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei