HonorYleinen

Tyylikäs Honor Watch GS 3 -älykello esiteltiin globaaleille markkinoille

Honor Watch GS 3 esiteltiin MWC 2022 -messuilla.

Honor esitteli tänään jo Magic 4- ja Magic 4 Pro -huippupuhelimet, mutta samalla yhtiö on esitellyt globaaleille markkinoille Honor Watch GS 3 -älykellon. Kyseessä on sama älykello, joka nähtiin tammikuussa Kiinan markkinoilla, mutta nyt sen on vahvistettu tulevan globaalisti saataville.

Honor Watch GS 3 -älykellon kerrotaan saaneen inspiraationsa perinteisistä mekaanisista kelloista. Kellossa on elegantti muotoilu ja se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä (316L). Kello painaa vain 44 grammaa ja se on paksuudeltaan ainoastaan 10,5 millimetriä. Honor Watch GS 3 on 5 ATM -luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Kellosta on kolme väriversiota, jotka ovat musta, sininen ja ruskea.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon näyttö on kooltaan 1,43 tuumaa ja se perustuu pyöreään OLED-paneeliin. Näytössä on kerrottu olevan 326 pikseliä tuumaa kohden ja samalla kirkkautta on 1000 nitiä. Näytöstä pitäisi saada hyvin selvää esimerkiksi kirkkaassa valaistuksessa ulkona. Näyttöä on suojaamassa tyylikäs 3D-lasipinta. Kelloon on laitettu 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 32 megatavua RAM-muistia.

Uutuuskellossa on uusi kahdeksankanavainen PPG (Photoplethysmography) -anturimoduuli, joka havaitsee tarkat optiset signaalit. Honor Watch GS 3 parantaa valmistajansa mukaan merkittävästi sykemittaustoiminnon tarkkuutta. Yhdessä AI-sykemittausmoottorin kanssa kello yhdistää useita algoritmeja melun poistamiseksi harjoituksen aikana, mikä parantaa merkittävästi sykevalvontatoiminnon tarkkuutta, jotta käyttäjät voivat seurata terveyttään paremmin.

Honor Watch GS 3 tukee yli 100 urheilumuotoa ja tarjoaa myös tarkat reitinseurantaominaisuudet ja sisäänrakennetun L1/L5 Dual Frequency GNSS (Global Navigation Satellite System) -navigoinnin juostessa, pyöräillessä tai ulkona vaeltaessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkeston on luvattu olevan normaalitilassa 14 päivää, mutta GPS-yhteyden kanssa akunkesto on 30 tuntia. Älykellossa on kaiutin sekä mikrofoni, jotka mahdollista Bluetooth-yhteyden kautta tapahtuvat puhelut. Lisäksi kellosta voidaan vastata puheluihin myös lyhyellä tekstiviestillä. Honor Watch GS 3 tarjoilee tuen kolmannen osapuolen sovelluksille ja käyttöjärjestelmänä on tuttu Lite OS.

Honor Watch GS 3 on saatavilla kolmessa värissä, jotka ovat musta Midnight Black, sininen Ocean Blue ja kulta Classic Gold. Suositushinta ja saatavuus ilmoitetaan Honorin mukaan vasta myöhemmin Suomen osalta. Hinnat Euroopassa ovat 229 euroa mustassa värissä ja muut värit maksavat 249 euroa.

Honor Watch GS 3 -älykellon tiedot:

 • Näyttö: 1,43 tuumaa, AMOLED, 466 x 466 pikseliä (326 ppi), 1000 nitiä
 • Bluetooth: BT5.0, BLE/BR/EDR
 • GPS: Kyllä, L1/L5 Dual Frequency GNSS
 • Tallennustila: 4 gigatavua
 • RAM-muisti: 32 megatavua
 • Ääni: Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni
 • Ominaisuuksia: 24/7 sykemittaus, 100 urheilutilaa, 12 animoitua fitness-kurssia
 • Rakenne: Ruostumaton teräs (316L) ja 3D-kaarstuva lasi
  • Vedenkestävyys: 5ATM
  • Mitat: 45,9 x 45,9 x 10,5 mm
  • Paino: 44 g (ilman ranneketta)
 • Värit: Ocean Blue, Classic Gold ja Midnight Black

Lähde: Honorin materiaalit

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor