UberYleinen

Uber käynnistää toimintansa uudelleen Suomessa tänään 4. heinäkuuta

Kyytipalvelu Uber käynnistää toimintansa uudelleen Suomessa keskiviikkona 4. heinäkuuta. Palvelusta voi tilata kyytejä kello 16 alkaen. Palvelu aukeaa pääkaupunkiseudulla, eli Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa. Yritys tuo tarjolle edullisen UberX:n sekä tyylikkään BLACKin.

Uberin Suomen maajohtaja Joel Järvinen kertoo yrityksen odottaneen innolla lanseeraushetkeä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

“Hienoa uudessa liikennepalvelulaissa on se, että lupien määrä vapautuu ja kaikki kriteerit täyttävät henkilöt voivat ryhtyä tarjoamaan palveluita. Nyt ensimmäiset luvat uuden lain alaisuudessa on myönnetty ja haluamme näin ollen avata sovelluksemme, jotta lupien haltijat voivat ryhtyä tarjoamaan kyytejä”, kertoo Järvinen.

Järvinen toteaa tänään julkaistussa blogikirjoituksessaan, että uusi, eteenpäin katsova laki on yksi moderneimpia Euroopassa. Järvinen on innoissaan uudesta alusta ja näkee lanseerauksen alkupisteenä, josta sovelluksen toimintaa ja tarjontaa voidaan lähteä kasvattamaan.

“Viimeisen kuukauden aikana useat sadat kiinnostuneet kuljettajat ovat vierailleet uudella partneripisteellämme Helsingin keskustassa. Uberin tiimi tekee aktiivisesti töitä auttaakseen heitä hankkimaan tarvittavat luvat ja pääsemään tien päälle mahdollisimman nopeasti.”

Uber tarjoaa pääkaupunkiseudulla kaksi tuotevaihtoehtoa: edullisen UberX:n sekä tyylikkään UberBlackin.

Uber toimii uuden lain alaisuudessa välityspalveluna. Uber tarkistaa, että sen alustalla toimivilla kuskeilla on tarvittavat luvat ja että ajoneuvot on rekisteröity luvanvaraiseen käyttöön. Uber myös toimittaa vuosittain veroviranomaiselle välitettyjen kuljetusten kokonaissummat.

Lähde: Uber Finland tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi