AndroidHuaweiYleinen

Huawei julkaisi kuvan Nova 3 -puhelimesta – Vahvistus neljälle kameralle ja näyttölovelle

Huawei on julkaissut virallisella Weibo-tilillänsä kuvan yhtiön tulevasta Nova 3 -puhelimesta. Tiedetään, että Huawei tulee julkaisemaan puhelimen 18. heinäkuuta Kiinan markkinoilla, mutta globaalista julkaisusta ei ole toistaiseksi tietoa.

Uudessa kuvassa puhelin esittäytyy lähes kokonaan, niin takaa kuin edestäkin, jonka ansiosta kuva vahvistaa muutamia tulevan laitteen ominaisuuksista. Kuvan perusteella voidaan nähdä, että Nova 3:ssä on varsin iso näyttölovi sekä huomattavan osan puhelimen etupuolesta peittävä kosketusnäyttö. Puhelimessa on nähtävissä lisäksi kaksi kameraa takana sekä kaksi kameraa edessä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Nova 3 on saamassa suuren 6,3 tuuman kosketusnäytön, jonka tarkkuus on 2340 x 1080 pikseliä, mikä viittaisi 19,5:9-kuvasuhteeseen. Akun kooksi on huhuiltu 3650 milliampeerituntia. Tehoista on odotettu huolehtivan Kirin 710 -järjestelmäpiiri, mutta huhuissa on pyörinyt myös tehokkaampi Kirin 970 -prosessori. RAM-muistia on Nova 3:ssa 6 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 tai 128 gigatavua mallista riippuen. Nyt julkaistussa kuvassa vahvistetaan puhelimessa olevan myös 24 megapikselin AI-kamera.  Takakamera koostuu 16 ja 24 megapikselin sensoreista, kun taasen etuosassa on 24 + 2 megapikselin kaksoiskamera.

Lähde: Huawei (Weibo)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android