AndroidNokiaUhansYleinen

Uhans A101 julkaistiin – puhelin, joka kunnioittaa Nokiaa

A101_black_1Kerroimme muutama viikko sitten monelle tuntemattomasta kiinalaisesta valmistajasta, jonka tarkoituksena oli julkaista uusi älypuhelin kunnioittamaan Nokian legendaarisia puhelimia. Kyseessä on yritys nimeltä Uhans, jonka nimi koostuu sanoista ”you” ja ”hands”.

Uutuuspuhelin kantaa nimeä Uhans A101 ja sen hinta on hieman alle 70 euroa. Tässä hintaluokassa puhelimesta löytyy kuitenkin varsin kehittynyttä tekniikkaa. Uhans A101:n tehoista vastaa neliytiminen MediaTek MT6737 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 1 gigatavu RAM-muistia. Näyttö on kooltaan 5-tuumaa ja sitä suojaamassa on 2.5D -lasi. Uhans A101:stä löytyy 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota on mahdollista laajentaa muistikortin avustuksella aina 64 gigatavuun saakka.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia oli aikoinaan tunnettu erityisesti hyvistä kameroistaa, mutta Uhans A101 ei ainakaan teknisesti tee tällä saralla juurikaan kunniaa Nokiaa kohtaan. Puhelimen takaa löytyy 5 megapikselin pääkamera ja edestä löytyy 2 megapikselin etukamera. Uutuuslaite perustuu Android 6.0 -käyttöjärjestelmään sekä siitä löytyy 2450 milliampeeritunnin akku. Värivaihtoehtoja on saatavilla harmaa ja valkoinen.

UHANS_A101_Feature-002

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android