MotorolaYleinen

Useiden julkaisemattomien Motorola-puhelimien hinnat paljastuivat – näin paljon maksavat Razr 3, Edge 30 Fusion, Edge 30 Lite, Moto G32 sekä Moto E12

Motorola Maven / Kuva: Evan Blass

Motorola on julkaisemassa pian jälleen useita uusia älypuhelimia neljään eri tuotemallistoon. Motorola valmistelee muun muassa uutta taittuvanäyttöistä puhelinta, uusia Edge-malliston laitteita sekä useita Moto-malliston halvempia laitteita.

Uusi taittuvanäyttöinen Motorola Razr on nähty jo aikaisemmin vuotokuvissa ja se on vuotanut jo useita tietoja. Nyt tuorein raportti paljastaa myös puhelimen hinnan Euroopan markkinoilla. Tietojen mukaan kyseessä on Motorola Razr 3 ja se tulee myyntiin 1149 euron hintaan. Kyseessä on selvästi edullisempi puhelin kuin edeltäjä, joka maksoi 1399 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorolan tulevaan taittuvanäyttöiseen puhelimeen on huhuttu uusinta Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä, jopa 12 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa on 3 tuuman ulkopuolen näyttö sekä 6,7 tuuman kokoinen taittuva näyttö sisäpuolella. Uusi Razr 3 tulee saamaan myös 50 megapikselin pääkameran, 13 megapikselin ultralaajakulmakameran sekä 32 megapikselin selfiekameran.

Motorolalta on tulossa myös laajennusta Edge-mallistoon. Tulossa pitäisi olla Edge 30 Fusion -puhelin, joka on erikoinen laajennus mallistoon, sillä hinnaksi on tulossa vuodon mukaan 679 euroa. Puhelimessa pitäisi kuitenkin olla Dimensity 900 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toinen tuleva Edge-malliston laite on Motorola Edge 30 Lite, joka tulee myyntiin 399 euron hintaan. Puhelimessa pitäisi olla Snapdragon 695 -järjestelmäpiiri, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Näyttö pitäisi olla 6,28 tuuman kokoinen ja siinä on OLED-paneeli Full HD+ -tarkkuudella ja 120 hertsin virkistystaajuudella. Edge 30 Lite on saamassa 64 megapikselin pääkameran, 13 megapikselin ultralaajakulmakameran, 32 megapikselin selfiekameran, 4020 milliampeeritunnin akun sekä 30 watin pikalatauksen.

Motorola valmistautuu julkaisemaan vuodon mukaan myös Moto G32 -puhelimen, joka tulee maksamaan 229 euroa. Puhelimessa on 3 gigatavua RAM-muistia sekä 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tehoista on vastaamassa Unisoc T606 -järjestelmäpiiri, 6,5 tuuman LCD-näyttöpaneeli 90 hertsin virkistystaajuudella sekä 5000 milliampeeritunnin akku. Lisäksi Moto G32 tulee saamaan 8 megapikselin selfiekameran, 16 + 2 megapikselin takakameran sekä kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Viimeinen vuotaneista puhelimista on Moto E12, joka tulee asettumaan 139 euron hintapisteeseen. Puhelimessa on kerrottu olevan 2 + 32 gigatavua muistia sekä Android Go -käyttöjärjestelmä. Toistaiseksi tästä puhelimesta ei ole vuotanut kovin paljoa tietoja.

Tiedot kannattaa ottaa vielä tässä vaiheessa hieman varauksella vastaan, sillä tiedoissa on hieman erikoisuuksia. Todennäköisesti tiedot tulevat varmentumaan vielä ennen julkaisua.

Lähde: CompareDial 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola