HuaweiYleinen

Uuden Huawei Nova Y70 Plussan tietoja julkaistiin – edullinen älypuhelin globaaleille markkinoille

Huawei Nova Y70 Plus

Huawei on tuomassa globaaleille markkinoille uuden Nova Y70 Plus -älypuhelimen, josta Huawei on nyt kertonut ensimmäisiä tietoja. Puhelin tullaan esittelemään Etelä-Afrikassa ja sen myynti alkaa jo 1. toukokuuta.

Puhelimen muotoilu on tuttua Huaweita, sillä takaosassa on esillä pyöristetyillä kulmilla varusteltu kamera-alue ja etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli. Huawei Nova Y70 Plus on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat sininen Crystal Blue sekä musta Midnight Black.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on vahvistanut puhelimessa olevan 6,75 tuuman näyttöpaneeli, jossa on HD-tarkkuus. Etukameralovesta löytyy 8 megapikselin kamerasensori. Takaosan kamerat ovat 48 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Toistaiseksi puhelimen tarkasta järjestelmäpiiristä ei ole tietoa, mutta tarjolla on ainakin 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku on kooltaan huimat 6000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 22,5 watin tehoisella pikalatauksella. Käyttöjärjestelmän versiota ei ole vahvistettu, mutta siinä on EMUI 12 -käyttöliittymä. Sovellukset ladataan AppGallery-sovelluskaupasta, sillä Nova Y70 Plus ei tarjoa Googlen palveluita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkempia tietoja Huawei ei ole vielä uutuuspuhelimesta paljastanut, mutta ne kerrotaan todennäköisesti lähipäivinä. Puhelin saatetaan nähdä myös muilla globaaleilla markkinoilla, mutta Suomessa Huawei ei ole myynyt puhelimiaan enää pariin vuoteen. Etelä-Afrikassa puhelimen hinnaksi on ilmoitettu 5499 randia, joka vastaa noin 337 euroa.

Lähde: Gsmarena.com, Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei