XiaomiYleinen

Xiaomi 12 ja Xiaomi 12 Pro ovat nyt saatavilla Suomessa – hinnat 849 ja 1099 euroa

Xiaomi 12 Pro

Xiaomi on aloittanut tänään 21. huhtikuuta virallisesti Xiaomi 12 -sarjan älypuhelimien myynnin Suomessa. Puhelimet tulivat ennakkotilattavaksi jo kaksi viikkoa sitten, mutta nyt Xiaomi 12:n ja Xiaomi 12 Pron pystyy ostamaan suoraan useiden jälleenmyyjien kautta.

Suomessa myynnissä on Xiaomi 12 -sarjasta kolme väriversiota, jotka ovat musta, sininen sekä violetti. Xiaomin mukaan uusi Xiaomi 12 on tarjolla 8 + 256 gigatavun muistiversiossa 849 euron hintaan ja Xiaomi 12 Pro on saatavilla 12 + 256 gigatavun muistiversiossa 1099 euron hintaan. Xiaomi 12 -perusmalli on saatavilla laajemmin useiden jälleenmyyjien kautta, mutta Xiaomi 12 Pro tulee myyntiin operaattoreiden, Gigantin ja Verkkokauppa.comin kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutuuspuhelimille Xiaomi lupaa Suomessa yhden ilmaisen näytön korjaamisen virallisessa Xiaomin huollossa. Korjausetu on voimassa 6 kuukautta puhelimen ostopäivästä 6. huhtikuuta 2022 ja 5. huhtikuuta 2023 välisenä aikana. Korjausetu takaa ainoastaan sellaiset tilanteet, joissa näyttö on hajonnut tahattomasti.

SuomiMobiilin ensituntumat Xiaomi 12 -sarjan puhelimista voi käydä lukemassa tämän linkin takaa. Kattavat arvostelut molemmista puhelimista tullaan julkaisemaan SuomiMobiilissa huhtikuun aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12 on selvästi kompaktimpi versio, sillä siinä on 6,28 tuuman OLED-näyttöpaneeli, kun taas Xiaomi 12 Prossa on suurempi 6,73 tuuman LTPO AMOLED -näyttö. Tehoista on molemmissa puhelimissa vastaamassa Qualcommin tehokkain Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiiri ja puhelimissa on laadukkaat 50 megapikselin kolmoiskamerat. Xiaomi 12 Prossa on myös erittäin nopea 120 watin tehoinen pikalataus.

Uutuuspuhelimille Xiaomi on päättänyt luvata 3 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 4 vuotta tietoturvapäivityksiä. Tarkemmin Xiaomi 12 -sarjan puhelimiin kannattaa käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi