HonorYleinen

Uudet kuvat paljastavat Honor V40 -puhelimen muotoilun kokonaisuudessaan – julkaisua siirretty muutamalla päivällä

Huaweista irtautuneen Honorin piti julkaista ensimmäinen oma huippuluokan älypuhelin huomenna 18. tammikuuta Kiinassa, mutta julkaisua on päätetty siirtää. Uuden julkaisupäivämäärän kerrotaan olevan perjantai 22. tammikuuta. Vaikka julkaisua on siirretty, niin Honor on päättänyt kuitenkin paljastaa jo nyt Honor V40 -puhelimen ulkoisen muotoilun kokonaisuudessaan. Lisäksi nettiin on vuodettu monia live-kuvia puhelimesta.

Uudet kuvat paljastavat puhelimen olevan tulossa tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, kristalli sekä vaaleanpunainen. Lisäksi kuvista paljastuu laitteen mielenkiintoinen takaosan muotoilu, joka on mattapintainen, mutta katse kohdistuu kameraosaan. Laatikkomaisessa kamera-alueessa on kolme kamerasensoria, LED-salamavalo sekä mahdollisesti laserautomaattitarkennus. Lisäksi kamera-aluetta on korostamassa koko takaosan levyinen kiiltävä lasialue, joka on tuomassa ilmettä muotoiluun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor V40 -puhelimessa nähdään olevan myös selvästi kaartuva näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on myös kahta etukameraa varten tehty reikä. Tietojen mukaan näyttö olisi kooltaan 6,72 tuumaa ja siinä olisi Full HD+ -tarkkuus. Näyttöön on odotettavissa myös 120 hertsin virkistystaajuutta sekä 300 hertsin kosketusherkkyyttä.

Pian julkaistavassa Honor V40 -puhelimessa tiedetään lisäksi olevan MediaTekin kehittämä Dimensity 1000+ -järjestelmäpiiri, joka tarjoaa myös 5G-yhteydet. Laitteessa on huhuttu olevan tuki 66 watin langalliselle pikalataukselle sekä 45 watin langattomalle lataukselle. Honor V40:n kerrotaan myös saavan Matrix Camera -järjestelmän, joka koostuu neljästä kamerasensorista.

Honor V40 -puhelimen uusi julkaisupäivä Kiinassa on siis 22. tammikuuta, joten muutama päivä pidempään joudutaan vielä tarkkoja tietoja puhelimesta odottamaan. Toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa, onko Honor tuomassa Kiinassa aluksi julkaistavaa puhelinta myyntiin globaalisti.

Lähde: Weibo (Honor, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor