ASUSYleinen

ASUS julkaisee pian uuden ROG Phone 5 -pelipuhelimen – ensimmäinen vuotokuva paljastaa laitteen takaosan

ASUS on aloittanut Kiinassa vihjailemaan uuden ROG Phone -pelipuhelimen julkaisulla, mutta toistaiseksi tarkkaa päivämäärää ei ole tiedossa. Viime vuonna markkinoilla nähtiin ROG Phone 3, mutta seuraajan ei odoteta olevan ROG Phone 4, sillä numero 4 on muutamissa Aasian maissa epäonnennumero. On siis mahdollista, että Asus tulee nimeämään tulevan puhelimen nimellä ROG Phone 5.

Tällä hetkellä tulevasta pelipuhelimesta ei tiedetä oikeastaan yhtään mitään, sillä Asus ei ole vihjannut ominaisuuksista. Asuksen julkaisemassa vihjailevassa kuvassa on ainoastaan laitteen ääriviivat sekä tekstissä mainitaan uuden ROG-pelipuhelimen olevan tulossa pian.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nettiin on vuodettu myös kuva mahdollisesti ROG Phone 5 -pelipuhelimen takaosasta, joka näyttää Asuksen luottavan tuttuun pelihenkiseen ulkoiseen toteutukseen. Laitteen takaosassa on kolmoiskamerajärjestelmä, jonka rinnalla on LED-salamavalo. Puhelimen takaosassa on myös mielenkiintoinen lasinen viimeistely sekä ROG-logo.

Asuksen tulevaan pelipuhelimeen odotetaan Qualcommin tuoreinta Snapdragon 888 -järjestelmäpiiriä, mutta paljoa muuta laitteesta ei tiedetäkään. Viranomaistietojen mukaan ROG Phone 5 voisi saada jopa 65 watin pikalatauksen. ROG Phone 5:n julkaisua odotetaan ainakin Kiinassa lähiviikkojen aikana, mutta tarkkaa tietoa ei vielä Asus ole paljastanut.

Lähde: Weibo 1, Weibo 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Yks ASUSksen turhake.

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS