AndroidHTCYleinen

Uusi HTC One A9 saapui myyntiin Suomessa 600 euron hintaan

HTC One A9_3V_TopazGold

HTC julkaisi hiljattain uuden One A9-puhelimen. Puhelin on 30.10 saapunut Suomessa myyntiin hieman alle 600 euron hintaan. HTC One A9 sai iPhone-kopio nimekkeen heti julkistuksen jälkeen, sillä puhelimesta löytyy reilusti viitteitä nykyisiin Apple iPhone -malleihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

One A9 on täysmetallinen puhelin, joka tekee laitteesta laadukkaan oloisen, jota vahvistamassa on vielä reunoille asti ulottuva Corning Gorilla Glass 4 -lasinäyttö. Laite perustuu 5 -tuuman Full HD -tasoiseen kosketusnäyttöön, jonka pitäisi toistaa värit 40 % kirkkaammin kuin tavallinen nestekidenäyttö. HTC kehuu myös uuden puhelimensa kameraa. Kamerasta löytyy optinen kuvanvakain, sekä kuvia voi ottaa myös erillisellä ammattikuvaustilalla.

HTC:n tuttuun tapaan puhelimesta löytyy varsin laadukas äänentoisto. Puhelin sisältää sisäänrakennetun D/A-muuntimen, joka konvertoi 16-bittisen äänen 24-bittiseksi HD-ääneksi.

One A9 tulee myyntiin myös täysin tuoreen Android 6.0:n siivittämänä. HTC on myös sitoutunut tuomaan puhelimellensa kaikki uusimmat Android -päivitykset 15 päivän sisällä siitä, kun Google on sen julkaissut.

Puhelin maksaa monen suomalaisen jälleenmyyjän kautta hieman alle 600 euroa. Puhelimen hinta verrattuna teknisiin tietoihin on reilusti ylihinnoiteltu, joten HTC:n on varmasti vaikea saada puhelintaan kaupaksi.

Verkkokauppa.com, HTC One A9, 598,90 €

Elisa, HTC One A9, 598,32 €

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android