AndroidPuzzlePhoneYleinen

PuzzlePhone saapui ennakkotilattavaksi

egunnnqaopaymtmqnhva

Kerroimme pari päivää sitten, että uusi suomalainen Circular Devices Oy aikoo tuoda PuzzlePhone -puhelimensa ennakkotilattavaksi Indiegogo -palvelun kautta. Samalla ennakkotilauksista saatavat varat käytetään puhelimen valmistukseen eikä suunnitteluun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tänään yhtiö paljasti PuzzlePhonen tekniset tiedot, jotka eivät yllä aivan huipputasolle, mutta on silti vielä varsin varteen otettavat. Puhelimesta löytyy 5-tuuman Full HD -näyttö, 12 ja 5 megapikselin kamerat, 64-bittinen kahdeksanydinsuoritin sekä 3 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta tulee saataville kolmella eri muistikapasiteetilla varustellut versiot (16, 32, 64 GB). Laitteen akunkestosta huolehtii kohtuullinen 2800 milliampeeritunnin akku. Puhelin tulee luonnollisesti myös pyörimään uusimmalla Android 6.0 -versiolla. PuzzlePhone tulee olemaan 170 gramman painoinen ja sen fyysiset mitat ovat 70 x 137 x 8.9 mm.

Näyttökuva (80)Puhelimesta on saatavilla Indiegogon kautta kolme eri versiota. Saatavilla on 150 kappaleen erä 16 gigatavun muistilla varustettuja puhelimia 299 euron hintaan. Toinen erä, joka on suuruudeltaan 500 kappaletta, jossa puhelimet on varusteltu 32 gigatavun muistilla ja maksavat 399 euroa. Kolmas tuotantoerä on 250 kappaleen rajoitettu erikoiserä. Nämä puhelimet sisältävät 64 gigatavua muistia sekä niistä löytyy erilaisia ulkoisia seikoja, mitä muista versioista ei löydy. Näistä eroista löytyy lisää tietoa PuzzlePhonen Indiegogo -kampanjan sivuilta. 

Puhelimen voi käydä ennakkotilaamassa itselleen Indiegogo -palvelun kautta, josta löytyy myös paljon tietoa puhelimesta sekä koko projektista.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android