AndroidOnePlusYleinen

Uusi OnePlus 6 Silk White saapui saataville – Myös Bullets Wireless -kuulokkeet myyntiin

OnePlus Bullets Wireless

OnePlus 6 -puhelimen odotettu värimalli, Silk White, tulee myyntiin tänään tiistaina klo 12 Suomen aikaa. Uuden värin lisäksi tänään 5. kesäkuuta alkaa myös OnePlus Bullets Wireless -kuulokkeiden myynti OnePlus.com-verkkokaupassa.

OnePlus 6 edustaa yrityksen uutta, tähän mennessä rohkeinta muotoilua. Lasista valmistettu kuori viimeistellään useassa eri työvaiheessa. Tuloksena on tyylikäs Silk White, jonka väri muistuttaa valmistajan ensimmäisestä puhelimesta OnePlus Onesta. Helmijauhe sekoitetetaan päällysteeseen, mikä tuottaa hienovaraisen hohtavan vaikutuksen, kun puhelinta heijastaa valoa vasten. Kuusi päällystekerrosta takaavat Silk White -mallin sileän huurteisen rakenteen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 6:ssa on Corning Gorilla Glass 5 -lasi sekä laitteen etuosassa että takana, mikä tekee puhelimesta sekä tyylikkään että kestävän. Tehokkuuden takaa huippunopea Qualcomm Snapdragon 845. OnePlus 6:n laitteisto ja OxygenOS yhdessä tekevät käyttäjäkokemuksesta nopeaa ja sujuvaa.

Puhelimesta on saatavilla rajoitettu erä. 8GB RAM-muistilla ja 128GB:n tallennustilalla varustettu malli on myynnissä OnePlussan verkkokaupassa hintaan 569 euroa.

OnePlus 6 Silk White -puhelimen lisäksi myös OnePlus Bullets Wireless -kuulokkeet tulevat myyntiin 5. kesäkuuta klo 12. Kuulokkeet ovat saatavilla verkkokaupasta hintaan 69 euroa.

Lähde: OnePlussan lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android