XiaomiYleinen

Uusi Redmi K40 tullaan julkaisemaan globaalisti POCO-brändin alaisuudessa

Redmi K40

Xiaomi julkaisi tänään kolme uutta Redmi K40 -malliston älypuhelinta, jotka kaikki olivat huippuluokan laitteita. Yleisesti Redmi K -malliston puhelimia on nähty myös globaaleilla markkinoilla POCO- tai Mi -mallistojen alaisuudessa ja näin on käymässä myös tällä kertaa. Tuoreimmat tiedot viittaavat siihen, että Redmi K40 -perusmalli tullaan julkaisemaan pian globaaleille markkinoille POCO-brändin alaisuudessa.

Pocon tuleva laite on hiljattain paljastunut Singaporen IMDA-tietokannasta, jossa listaus on paljastanut laitteen mallikoodin olevan M2012K11AG. Kyseessä on sama mallikoodi, jonka tiedetään kuuluvan Kiinassa julkaistulle Redmi K40 -puhelimelle. Tämä tarkoittaa siis, että POCO tulee julkaisemaan Redmi K40:n omalla brändillänsä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin julkaisu globaalisti tulee tapahtumaan tai edes millä nimellä puhelin tuodaan myyntiin. Poco on itse vihjannut tuovansa myyntiin Poco F2 -puhelimen, mutta nimeäminen olisi erikoinen, sillä viime vuonna myynnissä nähtiin jo Poco F2 Pro. Varmaa tällä hetkellä on, että puhelimessa on 6,67 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella sekä tuore Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi