SamsungYleinen

Uusi vuoto paljastaa kaiken Samsung Galaxy A24 4G -puhelimesta – tällainen on tuleva edullinen jäsen suosittuun Galaxy A -mallistoon

Samsung Galaxy A24 4G

Samsung valmistautuu uuden Galaxy A24 4G -älypuhelimen julkaisuun, josta on kuultu viime kuukausina useita kertoja. Jopa tuotekuvat ovat aikaisemmin vuotaneet. Nyt saksalainen Winfuture.de-sivusto on saanut käsiinsä tarkemmat tuotekuvat sekä tekniset tiedot puhelimesta.

Galaxy A24 4G on saamassa 6,5 tuuman kokoisen Super AMOLED -näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2340 x 1080). Näytössä on kauttaaltaan paksut kehykset sekä yläreunassa on pisaramainen etukameraa varten tehty lovi. Käyttöjärjestelmänä on edelleen vanha Android 12.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa MediaTekin kehittämä kahdeksanytiminen Helio G99 -järjestelmäpiiri, jossa yhteydet rajoittuvat 4G-tukeen. RAM-muistia Samsung on laittanut puhelimeen 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa pitäisi olla 128 gigatavua. Galaxy A24 4G tukee lisäksi muistikorttipaikkaa. Muita ominaisuuksia ovat NFC sekä kaksi SIM-korttipaikkaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia, jota voidaan ladata USB-C-liittimen kautta. Takaosassa on kolmoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 5 megapikselin ultralaajakulmakamerasta sekä 2 megapikselin makrokamerasta. Etuosaan on saatu 13 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Samsungin odotetaan julkaisevan Galaxy A24 4G -puhelimen ainakin Lähi-idässä, jossa sen odotetaan saapuvan myyntiin reilulla 200 eurolla. Tarjolle on tulossa ainakin kolme väriversiota, jotka ovat hopea, musta sekä vihreä.

Lähde: Winfuture.de (saksaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung